- Za ten post The Witcher otrzymał następujące punkty reputacji:
atikabubu, Tajemniczy, Terminus, Darth ReX,
Kpuc, Woland.
atikabubu, Tajemniczy, Terminus, Darth ReX,
Kpuc, Woland.

Chisukayashi napisał(a):... przestać ubierać się w takie czarne ubrania, bo przez to ludzie mnie widzą jako kogoś gorszego (?)

Chisukayashi napisał(a):Och, o ile jestem na ogół spokojnym człowiekiem, tak zdarza, się, że i mnie coś irytuje. A co? Ano na przykład to, że całe forum jest na mojej głowie. Odnoszę wrażenie, że mianowali mnie tam adminem tylko po to, by mieć na kogo zwalić całą robotę. Zaraz się okazało, że pan główny admin nigdy na nic nie ma czasu i wszystkim muszę zająć się ja. Jednak, żeby nie było tak łatwo, użyszkodnicy wciąż narzekają na nowe zmiany, mimo że wcześniej sami o nie prosili.
Mój komputer. Jest już małym dinozaurem i muli, wydaje dziwne odgłosy, wciąż wyskakują mi przeróżne błędy i wyłącza się sa (Za dużo tego by było) spróbuję się podczas takiego kazania choćby odezwać, to zaraz jestem uciszana, że starsi mówią, więc nie mam nawet prawa kichnąć. Rozumiem, że troska o moją edukację, przyszłość i wszystko, ale naprawdę, gdy dzień w dzień słyszy się wciąż wałkowanie tego samego tematu, to ma się wręcz ochotę zrobić na złość, na przekór.

snk.wbijam.pl

Wunderwaffe.

LSkiper napisał(a):Wkurza mnie ostatnia fala narzekań, że "szkoua to gunwo" itp. Jakby idąc do szkoły skazywali się na śmierć...

vandr napisał(a):Zabija kreatywność w młodych ludziach
Tajemniczy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości