Wunderwaffe napisał(a):BTW jak patrzę na ten temat, to naprawdę głupie są te wasze problemy. Nie mówię oczywiście, że wszystko to, co napisałem, jest superpoważne, bo i tak bez większego problemu dałoby się zapewne znaleźć coś nonsensownego i niepotrzebnego wśród moich postów.
vandr, Wunderwaffe.

anarchistt89 napisał(a):zalegalizowano ich używanie, liczba narkomanów by wzrosła naprawdę znacząco"... Chyba trochę przesady jest w tym co piszesz. Kto chce brać raczej już teraz bierze, z tym, że trzeba się więcej za towarem nabiegać

AlexStalker napisał(a):Nie jestem jakoś szczególnie przeciwna legalizacji, jest mi to obojętne, ale miej świadomość tego, że gdyby było to legalne i kontrolowane przez państwo, cena chociażby zielska by skoczyła.

Omnibus napisał(a):Nowele lovecrafta można czytać i legalnie ściągać Tutaj

anarchistt89 napisał(a):"PUKI" poprawiłam. Nawet gramatycznemu naziście może się zdarzyć

Realkriss napisał(a):anarchistt89 napisał(a):"PUKI" poprawiłam. Nawet gramatycznemu naziście może się zdarzyć
Pewnie, że może, bo to błąd ortograficzny, a nie gramatyczny

anarchistt89 napisał(a):Ów grupa beszta każde przewinienia

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości