Witam, jestem tutaj nowy i ogólnie dopiero 3 dni temu rozpocząłem moją przygodę z grą S.T.A.L.K.E.R.
Mam pewien problem. Tuż po wydostaniu się z Lab X18 poszedłem sobie do handlarza, Sidorowicza albo Siedorowicza. Ale albo sie na mnie za coś obraził, albo mam buga. Drzwi się nie otwierają. Oczywiście szukałem pomocy zanim wstawiłem post. Zrozumiałem, że drzwi nie są zamknięte tylko przymknięte, jak sie rozpędzieć i w nie przywalić "z baranka" to sie lekko uchylają. RAdy internetów były takie.
1. Strzel w drzwi ze strzelby
2. Rzuć w nie granatem
3. Walnij w nie nożem.
Oczywiście nie było by problemu z powyższymi punktami gdyby nie to, że TAM SIE NIE DA WYCIĄGNĄĆ BRONI !
kolejne rady były nieco mądrzejsze.
1. Ściągnij moda "Władca Zony"
2. Pobierz poprawke "Unlock door" Chyba kasuje te drzwi..
3. Pozrzucaj skrzynki przy drzwiach w taki sposób żeby wleciały w szpare to się otworzą.
Niby też spoczko ale...
Mod władca zony wymaga rozpoczęcia nowej gry. Poprawka jest dla mnie "niepobieralna" gdyż wszystkie wstawiki pochodzą z "GameFront" Które nie działa. Nie tylko mi. Nic sie z tamtąd nie da pobrać... Więc nie moge jej ogarnąć. A skrzynki ? Ze skrzynkami to jest taki problem, że w swoim genialnym umyśle zaplanowałem jak je porozrzucać lecz skończyło się to tak, że ich ułożenie zablokowało te drzwi jeszcze bardzij i za cholere nie moge ich przesunąć. Prubowałem porozrzucać drzwi machając martwym stalkerem ale niestety jest on chyba za lekki... Proszę o pomoc bo jestem cholernie ciekaw fabuły i chcę pograaać..
Z góry dziękuje