Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Tormentor w 06 Paź 2013, 00:03

Januzaj uratował dupę, czyli nadal jest coś z Fergiego, te wymęczone zwycięstwa :D

Mnie wkurza niesamowicie nałóg tytoniowy. przyje*ać w płuco lubię, nie ukrywam no ale jak w robocie jestem to co półgodziny palę, a potem człowiek się tak dziwnie czuje. Postanowiłem sobie zabierać 5 fajek do pracy. Jedna po wyjściu, druga po przyjechaniu na miejsce, przerwa na śniadanie znowu szlug. Potem nie ma co palić i jest lipa, a jak się weźmie całą biksę to zaś się pali z nudów czasem...
Image

Za ten post Tormentor otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Voldi, MetalowyStalker, kolokolo98.
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Reklamy Google

Postprzez Tajemniczy w 06 Paź 2013, 09:21

Bezsensowne mielenie ozorem w temacie o prawie posiadania broni :caleb:

Za ten post Tajemniczy otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe, Gwizdek, KOSHI.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez MetalowyStalker w 06 Paź 2013, 10:29

Też mnie to wku***** Jeden pisze ,,jesteś paranoik bo boisz się o rodzinę" a zaraz wyjeżdża że się ludzie będą zabijać, i tu wychodzi sam na paranoika :E
Image

O ciemności, jeśli tylko w Twych ramionach spocząć mógłbym
Na chwilę i z doczesnymi oczami
Ujrzeć Twój gasnący uśmiech

Za ten post MetalowyStalker otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Skowoo,
Negative Terminus.
Awatar użytkownika
MetalowyStalker
Stalker

Dołączenie: 27 Mar 2013, 10:27
Ostatnio był: 18 Cze 2017, 21:16
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 12

Postprzez Terminus w 06 Paź 2013, 13:09

A mnie wkurza, że osoby wykazujące w swoich postach zaburzenia nerwowe objawiające się nieuzasadnionymi stanami lękowymi żalą się w tym temacie albo wątkach o dostępie do broni, zamiast zwyczajnie pójść do lekarza :P

A nastolatkowie bez dziewczyny piszący o tym jak to obronią swoje rodziny....
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wunderwaffe,
Negative MetalowyStalker.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Soviet w 06 Paź 2013, 13:28

Wystarczy, że jeden topic zatruwacie pierdo*eniem. Wyjątkowo będą tu warny za rozmowy o broni.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Skowoo w 06 Paź 2013, 22:27

A mnie denerwują takie irracjonalne pomysły:

Czerwony Krzyż chce karać graczy za wirtualne zbrodnie wojenne

Brzmi groteskowo? Czerwony Krzyż nie raczy żartować i zauważa pewną zależność pomiędzy wzrostem realizmu w grach, a psychiką graczy i apeluje do twórców gier, by Ci wzięli sprawy w swoje ręce i karali ludzi za wirtualne zbrodnie wojenne.
Międzynarodowy Komitet Czerwonego Krzyża poprosił branże deweloperską o rozwagę w projektowaniu gier i wprowadzenie do swoich projektów systemu kar, który miałby ganić graczy za brutalne akcje łamiące międzynarodowy kodeks wojenny, a w szczególności łamanie konwencji Genewskiej.

Francois Seneshaud powiedział BBC:
Gry wideo przedstawiające międzynarodowe konflikty zbrojeniowe wiernie oddają rzeczywistość i dzisiaj ciężko ocenić, czy to co widzimy przedstawia rzeczywiste wydarzenia czy też pochodzi z gry. Czas wprowadzić zasady i system kar stosowany w konfliktach.

Co tak zszokowało Francoisa? Zbrodnie wojenne typu strzelanie do cywili, tortury i kradzież nieśmiertelników. W prawdziwym życiu za takie zbrodnie można zapłacić nawet życiem.
Jakkolwiek niedorzecznie brzmiałoby karanie graczy za strzelenie do cywila czy psa, tak Seneshaud poruszył bardzo ciekawy temat, który zapewne utkwi mi w pamięci i posłuży za dzisiejszy temat do kontemplacji.

Zastanawiacie się czasami, czy NPC lub gracz po drugiej stronie kabla nie osierocił właśnie wirtualnej gromadki dzieci?

Źródło: http://www.ps3site.pl/czerwony-krzyz-ch ... nne/168498

Już to widzę jak w następnym Stalkerze dostaje karę w wysokości 10000RU za dobicie przeciwnika, czy Powinność zamyka mnie w areszcie za odstrzelenie kilku nibypsów...

Za ten post Skowoo otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alchemik, M3Fis70.
Awatar użytkownika
Skowoo
Survarium.pl

Dołączenie: 21 Lis 2009, 04:32
Ostatnio był: 20 Maj 2025, 22:02
Miejscowość: Kraków
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 15

Postprzez Soviet w 07 Paź 2013, 07:28

Skowoo napisał(a):karali ludzi za wirtualne zbrodnie wojenne.

Koleś nic nie mówił o karaniu.

Skowoo napisał(a):Międzynarodowy Komitet Czerwonego Krzyża poprosił branże deweloperską o rozwagę w projektowaniu gier

Komitet o nic nikogo nie prosił.

Skowoo napisał(a):międzynarodowe konflikty zbrojeniowe

lol
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Tajemniczy w 07 Paź 2013, 08:48

Odbija im palma i tyle. Niech się zajmą konfliktami na świecie bo jak na razie to każde walczące państwo ma ich konwencje w dupie (wojna w Bośni i Hercegowinie,obecnie Syria). Na papierze wszystko pięknie i szlachetnie wygląda tylko przenieść to do rzeczywistości to już problem.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Dillion0 w 07 Paź 2013, 20:07

Forumowi napinacze zwieraczy - zwykłe zera '-'

Ten temat jest do tego żeby wyżalić się na takich idiotów jak ty, wiec uj ci do tego
Ostatnio edytowany przez Dillion0, 07 Paź 2013, 20:41, edytowano w sumie 1 raz
Reklam w c#uj ale kasy na większy serwer nie ma, dlatego jest tu tekst, a nie ku%wa piktogram o wysokości 110 pikseli. Polaczki biedaczki.

Za ten post Dillion0 otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative StalkerCell, Tormentor, Tajemniczy.
Dillion0
Kot

Dołączenie: 25 Gru 2012, 19:46
Ostatnio był: 29 Sty 2014, 18:20
Miejscowość: Beka z tych, którzy maja tutaj nazwy związane tylko z grą.
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: -11

Postprzez SkullDagger w 07 Paź 2013, 20:37

Po prostu zaśmiecasz fora.

Denerwuje mnie zamulający net i ogólnie kiepska na tle innych państw sytuacja z dostawcami internetu (cena, zasięg, technologie).
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Postprzez Universal w 08 Paź 2013, 21:30

Ja pier*olę - pękła mi żyłka w okularach (jakieś pół-oprawki), przez co jedno szkło notorycznie "wylatało" i tylko dzięki moim inżynierskim zdolnościom i nutce szczęścia udało mi się byle jak je naprawić. Lecz oczywiście trzeba było się udać do mechooptyka*, by nie wypadało co chwilę, bo to ledwie prowizorka była. No i super, trochę poczekaliśmy bo byli inni kliencie, babka obiecywała w kwadrans, minęły dwa, więc "gratis". Taki ku*wa gratis, że wróciłem do domu i chciałem wytrzeć szkło (to samo), bo mi się zabrudziło. I wyrwałem. Po dokładnych oględzinach okazało się, że zamiast wymienić żyłkę na nową, tylko ją skleiła. A ja siedzę jak debil z jednym szkłem i przymykam drugie oko, żeby mnie nie bolało, a żebym widział literki (gdziekolwiek). Jutro znowu zajęcia, kończę o 20 i w zasadzie nie mam kiedy znowu skoczyć do mechooptyka* :facepalm:

*:

:tm:
Sprawa w sądzie. Sędzia pyta oskarżonego - górala:
- Zawód?
- Mechooptyk.
- Co?
- Mechooptyk!
- A co pan robi?
- Optykam chałupy mchem.

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alchemik.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Postprzez Pangia w 08 Paź 2013, 21:36

Pechowy optyk i pechowe okulary - raz miałem takie problematyczne oprawki, że cały czas szkiełka z nich wypadały, a tak to się trzymały dopóki ich nie zmieniłem. Zachciało mi się wtedy kupować tańszych, to miałem problemy. A tak normalnie to w Vision Express (mam nadzieję, że to nie jest reklama?) kupowałem, to w sumie jak kiedyś wyleciałem przez kierownicę roweru i przetarłem parę metrów gębą o asfalt, to się nawet niespecjalnie porysowały :P A te, co teraz mam to już chyba będzie pół roku, jak je sobie sprawiłem i nawet rysy na nich nie ma. Jak raz zainwestowałem (jakieś wzmacniane szkło czy coś, przyciemnia się pod wpływem słońca i inne takie dyrdymały), ale przy odrobinie szczęścia to będę w nich chodził paręnaście lat - no, chyba że znowu mi się łeb rozrośnie.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Kozaki: 853

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości