Wkurza mnie mróz - do śniegu nic nie mam, ale jak jest -15 na dworze, to nie idzie skóry założyć, tylko trzeba w zimowej kurtałce popierniczać, bo dupa marznie.
Jeszcze brat wygonił mnie ze spaniem na podłogę - ja śpię w samym śpiworze na gołej posadzce, bez podusi nawet, a on się wyleguje na łóżku. Jeszcze kilka dni tak pośpię.
Głąb. Jak przyjeżdża do domu, to zazwyczaj muszę mu ustępować łóżko, a sama śpię na materacu. Teraz jak u niego jestem, to tylko "zabierz te rzeczy spod drzwi i tam się rozłożyć możesz".
Fajny brat.. wygania siostrę na podłogę a sam śpi w łóżku, no ja pier* Ja rozumiem naturalny dla ludzi egoizm ale facet który każe siostrze spać na podłodze to porażka.
Chisu, zmieścimy się we dwoje na moim łóżku. pier*ol takiego brata.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack