Hmm... U mnie ten szajs występuje częściej. Tego typu akcję miałem już chyba cztery lub pięć razy, a na tym modzie gram dopiero drugi dzień. Czasem jest to wkurzające - przykładowo w Agropromie po wyjściu z podziemi...
Ale podpowiem, że jest to bardzo przydatne. Właśnie zmierzałem do Dzika (baza bandytów) by powinąć upragniony kluczyk do X18.
I kilka metrów przed główną bramą pojawił się blowout. Niby nic szczególnego, zwykły skok napięcia.
Jednak za chwilę pojawiły się niezliczone ilości zombich, kilka chimer, pseudogigant, dwa kotki, jakaś pijawka, gryzonie... Nawet burer.
Więc stwierdziłem, że wdrapię się na wieżę by w spokoju pozdejmować wesołą gromadkę.
Gdy zobaczyłem jak trzech zombich oblazło biednego nieszczęśnika, pijawa rozprawiała się z kilkoma innymi, a chimery pięknie hasały po terenie szukając niedobitków (wszystko to bandyci) zmieniłem zdanie - niech wytną się nawzajem.
Mi pozostało tylko wyłączenie "snajperów" i wyeliminowanie grona fanów, którzy pałętali się pod moją wieżyczką.
Proste...
Niby zwykły przypadek, ale jakże przydatny.
MeZZerschmitt napisał(a):[...]ogon nibypsa i dłoń burera xD.
Nie można ich sprzedać nawet u naukowców[...]
Tym szitem dzielisz się z innymi Zonooblatywaczami. W sumie nie warto - dłoń zombiaka to 9 rubli... Faktycznie, lepiej zeżreć. Ale później ta niestrawność.
Ekhm... Wiesz, jeśli chodzi o te szczury - nie są to szczury. To tzw. Rodenty (gryzonie).
Chodzi Ci o to ścierwo, tak? --->
http://img524.imageshack.us/my.php?image=sscrsto012008142232l04daq2.jpg