przez Kudkudak w 22 Kwi 2014, 12:02
Mnie tajemnicza siła przymusiła do usunięcia moda. Burntsnow - te majaki to dopiero początek. Jeśli zechce Ci się grać dalej (co nie polecam), po prostu zechcesz brnąć dalej przez to bagno, spotkasz jeszcze milion podobnych stytuacji gdzie np. w wiosce Wilka nagle zespawnuje się horda zombiaków (bodajże o północy występuje takie zjawisko w tym niezdrowo poje*anym modzie) i wyrzyna większość mieszkańców. Ah, zapomniałem, część z nich jest potrzebna do dalszego posunięcia fabuły, co za wielka strata że zginęli w sprawiedliwej walce ;chlip: Jeszcze większa szkoda że postacie epizodyczne występujące w Soljanie raz na sto lat są obdarzone godmodem, natomiast naprawdę potrzebni ziomkowie, bez których ani rusz, są zaopatrzeni w jakąś nędzną kurteczkę stalkera i kałacha.
A co do nowych lokacji to przykro mi, ale Cię rozczaruje - dostęp do nich otrzymasz gruuubo po tym, jak przebrniesz przez pierdyliard misji + część powtórki z podstawowej wersji gry. Czasem wchodząc do nowej lokacji, która jest naprawdę przeznaczona dla gracza np. od połowy moda, kasujesz sobie tym samym możliwość dalszego posunięcia fabuły bo albo jakiś skrypt potem nie zadziała, albo jakiś npc zniknie, albo to i to.