Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Method w 13 Lut 2014, 23:56

djcycu napisał(a):Nigdy nie mówiłem komukolwiek że jadę do rudej/czarnej/blondi ani dupy, ani też baby tylko w najgorszym wydaniu do panny.

A w najlepszym? "Jadę do wybranki serca mego, złotowłosnej [tu imię], ujrzeć jej piękne lico"? :E
-------
Co do rzeczy mnie wpieniających- strasznie mnie wkurza ta sztuczna "uprzejmość" na drodze. Wielu cwaniaków przykładowo jedzie pasem do skrętu w lewo, po czym tuż przed światłami wpycha się na pas do jazdy prosto- przepisów tym nie łamie, a przynajmniej nie musi stać w korku na właściwym pasie. Spoko- chcą cwaniakować, niech cwaniakują, ale po kiego ludzie z właściwego pasa silą się na taką uprzejmość i puszczają takiego cwaniaczka przed siebie? Dzięki temu cwaniaczek jeszcze może się wyrobić na światłach, a ja i "pan uprzejmy" musimy czekać na następną zmianę. Przynajmniej jak sam jadę, to sobie mogę porzucać trochę k***ami, pomaga.
Image

Za ten post Method otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive MatrixSTR.
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 174

Reklamy Google

Postprzez Gro3a w 13 Lut 2014, 23:59

Tak czy siak to podobno jak dach zardzewiały to i w piwnicy mokro

A jak w piwnicy mokro, to i grzyb będzie :suchar: ;)

A tak do tematu, to wku*wia mnie jak co roku, pieprzenie o walentynkach. Obchodzisz walentynki? Tak, wielkim łukiem :suchar: Wszyscy mają fioła na punkcie tego "święta" i gdzie nie pójdę to ciągle o tym słysze... Może nie znosze walentynek, bo od długiego czasu jestem singlem? W mojej okolicy nie ma dziewczyn, które odpowiadały by moim "wymaganiom", a jak poznam fajną dziewczynę, to jest z daleka.... Forever Alone ;_;
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...

Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Hoshka, Universal.
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Chisu w 14 Lut 2014, 00:21

A mnie znowu denerwuje to ciągłe rozpowszechnianie nienawiści do tego święta. Ludzie, którzy na nie tak intensywnie narzekają, nie zauważają, że mówią o nich więcej niż sami zakochani. ;) Gdzie się nie spojrzy - facebooki, kwejki i inne takie stronki, tam milion obrazków o tym, jakie walentynki są złe. Skoro ktoś chce, niech obchodzi, niech się cieszy z drugą połową, co to kogoś boli?
A jak ktoś tak mocno zazdrości i dlatego hejci, niech hejci cały rok, ale w głębi swojej duszyczki i przed tym świętem nie psuje ogólnej atmosfery. :P

Za ten post Chisu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KoweK.
Awatar użytkownika
Chisu
Stalker

Dołączenie: 15 Sie 2013, 21:56
Ostatnio była: 12 Lip 2020, 22:10
Ulubiona broń: RGD-5 Grenade
Kozaki: 134

Postprzez Method w 14 Lut 2014, 00:31

Otóż to- zwłaszcza że już nie wiem kiedy ostatnio ktoś mi opowiadał jak to się ekscytuje walentynkami. Za to liczba hejterów przewyższyła liczbę zwolenników i to sporo. ;) A to że w sklepach zalegają kiczowate serduszka czy inne śmieci- normalna rzecz, tak samo jak na 1.11 w sklepach są znicze, czy na święta bombki. Nikt nie stoi na wami i nie każe wam się całować czy kupować jakiś prezentów- więc nie widzę problemu w tym święcie.
Image

Za ten post Method otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Chisu.
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Kozaki: 174

Postprzez djcycu w 14 Lut 2014, 01:20

A ja tam lubię Walę tynki :) Taka atmosfera tłuczonego betonu. BTW wkurza mnie komercyjność tego święta. Drugiej połówki mieć nie trzeba by to święto obchodzić. Wystarczy sympatyczny przyjaciel płci przeciwnej który akurat zasługuje na życzenia czy też miłą atmosferę święta niekoniecznie zakochanych.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Dżuz w 14 Lut 2014, 01:29

Chisu napisał(a):Skoro ktoś chce, niech obchodzi, niech się cieszy z drugą połową, co to kogoś boli?

Nom... dopóki ten ktoś (prawie) dostaje wolne w robocie z okazji - " bo są walentynki" :facepalm: To mnie w... pienia :caleb:

Na szczęście, ten ktoś sam sobie takiego burdelu narobił własną niekompetencją i pewnie przez podekscytowanie nadchodzącym "świętem", że z urlopu nici i nie będę musiał dziś sam mieszać farby :E I to mnie cieszy :P
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Dzisiaj, 10:54
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez nati20 w 14 Lut 2014, 02:36

Mnie wkurzają wszelkiego typu święta/wydarzenia właśnie przez te szopkę w sklepach o której mówiono. Kurczaczki i zajączki w Wielkanoc, mikołaje i ozdoby choinkowe na początku listopada czy serca, misie, kartki itd w połowie stycznia. Ale to że ja mam o tym takie a nie inne zdanie nie oznacza że komuś się to nie podoba. Śmieję się z tego ale gdy się ma tą ukochaną osobę myśli się o tym dniu inaczej. Są zakochani więc niech kupują, niech o tym mówią., niech biorą wolne w robicie, by być z ukochaną osobą cały dzień choć to wkurzające dla współpracowników. To tylko jeden dzień.
:

Get out of here STALKER!

Image
nati20
Tropiciel

Dołączenie: 13 Cze 2009, 14:26
Ostatnio była: 17 Kwi 2025, 22:10
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 68

Postprzez Natasza w 14 Lut 2014, 03:43

A mnie wpienia serial o Mariuszu T. Wyjdzie - nie wyjdzie, wyjdzie - nie wyjdzie. Przyjedzie na Śląsk czy nie przyjedzie. Będzie zabijał czy nie będzie. Kolejna osoba po matce Madzi, kreowana przez media na legendę za życia. Do tej pory wyszło już kilku morderców mających w Polsce status seryjnych. Póki co słyszałam / ciągle słyszę tylko o jednym z nich.
Gdzie nie spojrzysz debaty i dyskusje na temat jego osoby. Tak wpieniające że aż zaczyna być śmieszne. Ale to bardziej śmiech przez łzy.

P.S Jak Ustawa o izolacji przejdzie przez Trybunał Konstytucyjny to dopiero będzie śmiesznie.
"This life is short, baby that's a fact
Better live it right, you ain't comin back."
Natasza
Kot

Dołączenie: 09 Sty 2014, 22:17
Ostatnio była: 28 Lis 2016, 20:44
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 28

Postprzez Realkriss w 14 Lut 2014, 09:47

A ja tam Walentynki po prostu olewam, dzień jak co dzień.
Uważam, że zdrowym związku ludzie nie potrzebują "okazji", żeby okazywać sobie uczucia.

Ale przechodziłam dziś pod Rondem Dmowskiego, gdzie jest ciąg kwiaciarni i sklepów z durnostojami w obowiązującym kolorze i widziałam masę facetów stojących tam ze znudzonymi minami, niemrawo wodzących wzrokiem po czerwonych cwerglach i ewidentnym podejściem "bo znowu trzeba coś kupić".
I kurczę, szkoda mi ich było.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez Tormentor w 14 Lut 2014, 10:05

Zakochani powinni codziennie obchodzić Walentynki, bo tak to 14 luty jest pozerskim świętem :caleb:

Się teraz zacznie na fejsbuku wysyłanie serduszek i tekstów typu "Dla mojego misia". W ogóle rozdupia mnie jak, niektórzy pod zdjęciami okazują swoją "wielko miłoś"

A co mnie wpienia? Że nie mam dupy i nie mam czego ruchać :/

--------------------------------------------------------------------------

Wkurza mnie mocno brak siana, gdy przychodzi weekend. W sobotę połowa znajomych zapieprza na imprezę do klubu, a ja zamiast doić hektolitry piwa muszę kisić w domu :D Wypłaty 22 dnia miesiąca nie są fajne.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez djcycu w 14 Lut 2014, 10:13

A najlepsze jest to że większość dzisiejszych dziewczyn wymaga by coś kupić. O chwała za to że są normalne które mają to święto w... Poważaniu i twierdzą że to śmieszne i niepotrzebne jeśli jest się w normalnym związku. Człowiek wtedy ma nadzieję że zaskoczy kogoś a nie odda czerwone serduszko na które ktoś już czekał...

Natasza: Bo to tematy zastępcze. Coś się widocznie w rządzie znów dzieje to zamiast oklepanej "Kaśki" dostajemy Mariuszka.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Terminus w 14 Lut 2014, 11:01

Jako, że św. Walenty jest patronem umysłowo chorych a na dodatek to męczennik, więc coś jest na rzeczy... :suchar:
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive djcycu, vandr, Wk1996.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości