A mnie wpienia dzisiejsze zachowanie przyszłych sąsiadów. Robimy sobie z rodzicami grilla, ja już myślę że sobie w końcu normalnie z nimi posiedzę pogadam pośmieje, a nie, że będziemy drzeć koty jak ostatnio. I u sąsiadów na budowie koparka. No spoko dobrze że przynajmniej coś robią z tym domem a nie stoi jak rudera. A zaraz zajeżdża jakiś gówniarz autem oczywiście wieś-remixy na cały regulator nam dudni cały taras. Jeszcze poszedł wywalił faje 5-7 metrów koło nas przy krzaczku się wyszczać. Full kulturka.
Hoshka napisał(a):A mnie wpienia dzisiejsze zachowanie przyszłych sąsiadów. Full kulturka.
Przypomina mi się sytuacja kiedy sąsiad zaczął palić wilgotną trawę i cały dym na nas. A pranie na balkonie sobie wisiało. Najbardziej Sławek się wku*wił. Poszedł go opieprzył, wrócił się po szlauch i zgasił mu to ognisko przez płot.
@xionc do dupy miałem tamten i poprzedni dzień, odreagować musiałem po prostu. A cyganie? Jakoś tak przypadkiem na nich padło...
A co mnie wkurza jeszcze? Wstawić (niesłusznie) pałę wstawią chętnie nauczyciele. Ale kiedy sprawa się wyjaśni i usunąć tą pałę to już nie bardzo mają zamiar...
A mnie wpienia że po tym ochłodzeniu będzie taka parówa że będę wyłaził na dwór spocony jak Mandaryna po koncercie na żywo... nie lubię gorąca.
A i wpienia mnie że Stalker Clear Sky znowu mi się wysypał w limańsku. Nie mam już pomysłu jak temu zapobiec więc skorzystałem z Wish Grantera i się przeniosłem fragment do przodu w grze.
No tak, tuż po napisaniu posta kochany plusik postanowił internet odciąć, mam nadzieję, że to tylkk limit dzienny, nie miesięczny. I LA w tym tygodniu nie bedzie