przez Pilot w 05 Maj 2014, 20:45
Problem jest następujący: Jadąc spokojnie swoją ładą ładuje się w przejście z Construction Site do Yantaru i tu mnie momentalnie wraca parę metrów w tył, a na środku i w dolnym lewym rogu wyświetla się komunikat że nie mogę się dostać do nad Yantar. Piszę że jest niebezpiecznie, znajdź inną droge, może być to spowodowane emisją, albo musisz nadrobić zadania fabularne.
Emisji w tym czasie nie było, wykonałem wszystkie fabularne questy poza zaniesieniem dokumentów z fabryki(Roztock?) do Grzechu, więc pomyślałem że coś z przejściem jest nie tak. Podjechałem do przejścia do Baru(Great Metal Factory) i po jego przekroczeniu jadę w kierunku jeziora Yantar. Przy okazji rozbiłem kila czaszek zombi na zderzaku łady i zabrałem strzelbę dla łowcy. Skoro już zdobyłem tą strzelbę to postanowiłem pohandlować z barmanem i oddać questa. Po zrobieniu czego miałem zrobić jadę do przejścia z Yantarem, przed samiusieńkim końcem kończy się wacha to idę z buta. Tu znów powtarza się wcześniej opisana sytuacja.
Wiele osób już pewnie przeszło ten fragment to może nich ktoś powie co miał zrobione jeszcze chwilę przed pierwszym wkroczeniem nad Yantar.