Problem z misją w barze Wolności

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z misją w barze Wolności

Postprzez bari w 10 Maj 2014, 23:42

1. Mam problem z zadaniem w którym mam umieścić "bug" w barze Wolności, mam w ekwipunku urządzenie o wdzięcznej nazwie "buging device",ale co mam z nim zrobić ?, upuścić się nie da...
2. Wykonałem także zadanie dla Łukasza dotyczące znalezienia urządzenia: "Lukasz machine" w lokalizacji "radar", ale ten skubaniec po powrocie tylko gada do mnie "see you". Na dodatek jego kumple ciągle chcą mnie ukatrupić !
bari
Kot

Dołączenie: 15 Lis 2009, 15:28
Ostatnio był: 04 Sie 2014, 12:09
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Problem z misją w barze Wolności

Postprzez Prohibition w 11 Maj 2014, 11:34

Woronin jasno powiedział ,że podsłuch ma być umieszczony na parapecie. Konkretnie chodzi o ten parapet który jest na prawo od Ciebie gdy stoisz twarzą w twarz z Kutwą. Jak się postarasz to możesz nawet z zewnątrz ten bug przykleić.
Awatar użytkownika
Prohibition
Stalker

Dołączenie: 04 Mar 2010, 22:44
Ostatnio był: 01 Lis 2021, 21:49
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Kozaki: 5

Postprzez bari w 11 Maj 2014, 18:14

Dzięki !, faktycznie chodziło o parapet, zawsze obawiam się zaglądać do historii dialogów ze względu na wywalkę do windy :(
Nie mniej jednak brak kwestii dialogowej we wspomnianej wyżej misji Łukasza to bug. Próbowałem pogoglować o tym w necie ale bez skutku, wygląda na to że tylko ja mam ten problem :)

i jeszcze jedna sprawa... zauważyłem u siebie spadek fps w miarę upływu czasu gry jeśli używam dx10. Po ponownym załadowaniu sejwa wszystko jest ok, tzn grafa chodzi płynie, natomiast po kilkunastu minutach zaczyna lekko klatkować. Problem ten nie występuje u mnie przy oświetleniu statycznym
Mój system: i7-920, HD 7970, 6GB Kingston 1600 Cl9
bari
Kot

Postprzez AlianPl w 11 Maj 2014, 18:39

i jeszcze jedna sprawa... zauważyłem u siebie spadek fps w miarę upływu czasu gry jeśli używam dx10. Po ponownym załadowaniu sejwa wszystko jest ok, tzn grafa chodzi płynie, natomiast po kilkunastu minutach zaczyna lekko klatkować. Problem ten nie występuje u mnie przy oświetleniu statycznym
Mój system: i7-920, HD 7970, 6GB Kingston 1600 Cl9

Chyba każdy to ma, u mnie na GTX ie tez po jakims czasie klatkuje, nie tyle co to odczuwam ale przy szybkich zmianach lokacji, samochod czy sprint, strasznie tnie, no ale wiem ze cos zyje obok mnie xD. Czesto tez jak ktos pojawia sie poraz pierwszy online na minimapie. Wiec to chyba blad faktu ze "tworza" sie kreaturki itp w okregu, sam osobiscie wolałbym by byly odrazu po wczytaniu mapy :C
Awatar użytkownika
AlianPl
Stalker

Dołączenie: 07 Wrz 2009, 18:02
Ostatnio był: 22 Lis 2014, 18:08
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 7

Postprzez bari w 11 Maj 2014, 18:56

Miejmy nadzieję że naprawią ten błąd graficzny bo na dx10 gra wygląda cudownie !! :), na statyku gra traci trochę ze swojego klimatu.
bari
Kot

Postprzez Darcknat w 18 Maj 2014, 08:10

[quote="bari"]Dzięki !, faktycznie chodziło o parapet, zawsze obawiam się zaglądać do historii dialogów ze względu na wywalkę do windy :(
Nie mniej jednak brak kwestii dialogowej we wspomnianej wyżej misji Łukasza to bug. Próbowałem pogoglować o tym w necie ale bez skutku, wygląda na to że tylko ja mam ten problem :)]

Proszę, tutaj jest link do pliku rozwiązującego problem z brakiem dialogu.

http://www.mediafire.com/download/ee6dc ... skirts.zip

Za ten post Darcknat otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive speediee.
Darcknat
Kot

Dołączenie: 25 Kwi 2009, 11:13
Ostatnio był: 18 Maj 2014, 08:40
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości