Jak przejść Czerwony Las ?

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jak przejść Czerwony Las ?

Postprzez Kibster w 14 Maj 2014, 16:21

Witam, gram sobie od jakiegoś tygodnia w Czyste niebo.Jestem aktualnie w Czerwonym lesie.Spotkałem grupe stalkerów i poszedłem z nimi do anomalii.Zabiłem niby olbrzyma, wszystko okej.No ale skończyły mi sie leki Anty promienne.Mam tylko jedna wódke.Z tego co mi wiadomo musze iść do anomalii "teleport", no ale tam wszędzie jest promieniowanie ! wiecie może jak moge tam dojść w miare bezpiecznie ? nie chce żadnych trainerów bo sobie przyrzekłem że będe grał uczciwie.Z góry dzięki ;) !
"Biada! Biada! Biada ludzkości!
Biada! Biada! Świat w płomieniach!"
Awatar użytkownika
Kibster
Kot

Dołączenie: 14 Maj 2014, 16:15
Ostatnio był: 26 Lip 2014, 16:42
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Jak przejść Czerwony Las ?

Postprzez Pangia w 14 Maj 2014, 16:39

A wpadłeś na to, żeby przebiec sprintem? Zresztą na tym etapie powinieneś mieć już przynajmniej CS-1, Beryla albo Sevę. Ewentualnie jak jesteś naprawdę forsiasty, to wykup od kolesia informacje o schowkach w okolicy: na pewno gdzieś jest jakiś z apteczkami (dwa są w kopalni i jeden ma bodajże amunicję przeciwpancerną 9x39 z apteczkami właśnie).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Krzyk19, Kibster.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Kibster w 14 Maj 2014, 16:49

Biegne sprintem, mam SEVE ale i tak dead :(
Awatar użytkownika
Kibster
Kot

Postprzez Krzyk19 w 14 Maj 2014, 16:59

A stalkerzy, których przeprowadziłeś przeżyli? Jak tak to któryś z nich musi mieć jakieś leki lub wódę błogosławioną. O ile oni przeżyli. No i może obniż poziom trudności. Inny pomysł to powrót najkrótszą ścieżką na wysypisko i odwiedzenie bandytów. Tylko trochę forsy trzeba mieć.
Takie inne pytanie. Może głupie, ale... A wziąłeś coś na snorki przy czołgu?
Krzyk19
Tropiciel

Dołączenie: 25 Sty 2014, 19:48
Ostatnio był: 02 Sty 2018, 11:38
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 53

Postprzez Kibster w 14 Maj 2014, 17:04

Niestety tylko jeden stalker przeżył [*] :D mam SGI5k, około 850 ammo.No i kilka zwykłych apteczek i jak już wcześniej pisałem jedną wóde.Dobra będe próbowałem na chama tam biec :P tak czy siak dzięki ! :)
Awatar użytkownika
Kibster
Kot

Postprzez Szagart w 14 Maj 2014, 17:13

No to wódka następnie leczysz się apteczkami i sprint cały dostępny czas do Leśnika.
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 05 Maj 2025, 21:35
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Postprzez Kwiczoł w 14 Maj 2014, 17:16

A jakie i ile masz apteczek w swoim ekwipunku bo jeżeli masz dużo apteczek naukowców to będziesz mógł ich używać żeby trochę zmniejszyć skutki promieniowania jeżeli natomiast masz mało to wróć do Sacharowa i kup. A czy po pogoni za Striełokiem kiedy wpadłeś w zasadzkę przesłuchałeś ostatniego z stalkerów bo jak tak to powinien przekazać ci współrzędna schowka Striełoka obok przejścia do Limańska w którym jest bąbel i kilka sztuk leków przeciwpromiennych.

Kwiczoł
Wygnany z Zony

Dołączenie: 13 Maj 2014, 12:47
Ostatnio był: 19 Paź 2014, 20:23
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 4

Postprzez Kibster w 14 Maj 2014, 17:20

Dobra, juz wskoczyłem do teleportu.Trzeba teraz tylko jakoś obok Powinności przejść :/ (jestem w Wolności) z góry dzięki jeszcze raz :)
Awatar użytkownika
Kibster
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości