Dżuz napisał(a):No i jeszcze kiedyś się święcie oburzył jak zacząłem szydzić z beemek, że jak to, prze'eż BMW robi najmniej zawodne auta... Już go nie chciałem dobijać i przypominać, że dopiero co niedawno zmieniał uszczelkę pod głowicą, a wcześniej pompę paliwową i że pompa wspomagania skrzypi mu gorzej niż resor w moim rowerze

GTR napisał(a):Tak jak jeszcze zrozumiem resztę twoich wypocin, że srasz na beemwu i tak dalej, to w kwestii silników coś Ci się pomyliło, ponieważ BMW robi jedne z najmniej awaryjnych silników.

Udowodnij mi to. Podaj mi tylko silniki, które według Ciebie są awaryjne, ja już sobie poczytam na necie opinie.Dżuz napisał(a):Sorry sir, ale to kitajce są w czołówce jeżeli chodzi o nieawaryjność jednostek napędowych, a te całe audiole, beemki-sremki i wieśwageny tylko zamykają stawkę

GTR napisał(a):Udowodnij mi to. Podaj mi tylko silniki, które według Ciebie są awaryjne, ja już sobie poczytam na necie opinie.

N47... o tym się akurat nie wypowiem, dla mnie BMW skończyło się na E46, i nawet nie wiem gdzie był wsadzany N47. Co do dwulitrowych dieseli w E39 i E46 też - prawda. Swego czasu M47 (jakaś pechowa liczba?) był określanym jednym z najgorszych silników dekady. Ale w sumie trwałość silników BMW kończyła się po 2000r.Dżuz napisał(a):Choćby N47 - cała mas wad, albo źle wyważone dwulitrowe diesle w E39, czy N45 z wadliwymi napinaczami łańcucha...
Pewnie tak, nie będę się tutaj bronił że nie biorę odpowiedzialności hejtowania za BMW po 2000r., dlatego przyznam Ci po prostu prawdę.Dżuz napisał(a):Nie gorączkuj się. BMW nie robi najgorszych silników na świecie, ale też nie wiedzie prymu w dziedzinie bezawaryjności.

Dżuz napisał(a):Sorry sir, ale to kitajce są w czołówce jeżeli chodzi o nieawaryjność jednostek napędowych, a te całe audiole, beemki-sremki i wieśwageny tylko zamykają stawkę

frosth napisał(a):@Kud przecież to straszny wstyd, w schronisku przecież spytają "dlaczego?"

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość