Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Przemek77 w 29 Maj 2014, 08:26

Tak to już jest niestety - ty człowieku, który płacisz podatki, przestrzegasz prawa - walcz i wykłócaj się z urzędasami o swoje a bardzo często w ogóle nic ci się nie należy.
Zaś wszelaka patologia ma zawsze "z górki"...
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Reklamy Google

Postprzez djcycu w 29 Maj 2014, 10:49

Mi to już każdy mówił, masz problemy bo się za bardzo przejmujesz i za bardzo się starasz... A ci co mają wszystko w dupie mają spokój i się niczym nie przejmują. Mój wujek nie pracuje, pije, bierze zapomogi i żyje a ja? Mimo że trzymam się tego złodziejskiego prawa to zawsze zbieram największe baty od "kochanej" ojczyzny. Potem się pseudo patrioci z rządu dziwią że tyle Polaków wyjeżdża i nie chce nawet słyszeć słów Mazurka Dąbrowskiego. Nie dziwię się im kiedy Polska kojarzy się już jedynie z nędzą i śmiercią z rąk rodaków (stare powojenne dzieje)...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Tormentor w 29 Maj 2014, 15:10

http://www.tvn24.pl/pomorze,42/brutalni ... 32842.html

Nie no ku*wa ręce opadają. Naćpany skurwol sprzedaje kopa starszej kobiecie. Zamiast trafić do pierdla będzie siedział na jakimś oddziale i wyjdzie po 2 miesiącach. To jest żałosne!
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez KoweK w 29 Maj 2014, 15:13

Przeczytałeś ze zrozumieniem artykuł lub obejrzałeś film, gdzie wypowiada się policjantka? Chyba nie.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 16:28
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Tormentor w 29 Maj 2014, 15:13

Nie bo wpieniają mnie reklamy po 30 sekund.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 18 Kwi 2026, 17:19
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Pangia w 29 Maj 2014, 17:16

Z tego co pamiętam to dopiero go wysłali na badania, ale w sumie trudno byłoby spodziewać się, że normalny człowiek bawi się w Brusa Lee na środku ulicy w biały dzień.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez djcycu w 29 Maj 2014, 21:44

Niech go przyślą do mnie w trakcie dnia roboczego. Ja go zresocjalizuję... Spadnie przypadkiem kilka razy z naczepy, deska się przypadkiem wysunie i spadnie mu na głowę, poślizgnie się na stopniu w trakcie wchodzenia do samochodu, z górnego łóżka w nocy spadnie... Wypadki się zdarzają.

Ewentualnie mogą go podesłać ojcu... - Wyższy wymiar kary.

Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Postprzez vandr w 29 Maj 2014, 21:55

xKoweKx napisał(a):Przeczytałeś ze zrozumieniem artykuł lub obejrzałeś film, gdzie wypowiada się policjantka? Chyba nie.

Masz na myśli "usprawiedliwienie" w postaci choroby psychicznej? Jeśli nie, to rozwiń, bo nie rozumiem czemu znowu się czepiasz oburzenia innych na tak kurozialną sytuację. ;)
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez KoweK w 29 Maj 2014, 22:02

Przecież wyraźnie jest powiedziane/napisane, że najpierw posiedzi w psychiatryku, a następnie - jak będzie do tego "zdolny psychicznie" - stanie przed sądem. Natomiast Tormentor napisał tak jakby on miał siedzieć tylko i wyłącznie w szpitalu psychiatrycznym, a następnie wyszedł na wolność po krótkim czasie.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 16:28
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez vandr w 29 Maj 2014, 22:07

A, no to fakt. Szanse, że ten wesołek znajdzie się ponownie w "normalnym" środowisku społecznym są bardzo znikome. Tutaj swoje skrzypce zagrają biegli psychiatrzy, chociaż nawet ich działalność nie jest potrzebna by stwierdzić, że koleś powinien dostać ładne pomieszczenie z okienkiem na zieleń ze stałą dostawą selektywnych inhibitorów zwrotnego wychwytu serotoniny i noradreanliny. Mi tylko kobieciny szkoda tak naprawdę.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez djcycu w 29 Maj 2014, 22:28

Kobiety szkoda. Z resztą takich poje*ów dziś nie brakuje. W tamtym roku na dworcu PKS w odległym ode mnie 15 km Jaśle też jakiś poryp gościa zaatakował. Najpierw podszedł po fajkę a potem jak jej nie dostał zaczął się szarpać z gościem. Powalił go po kilku ciosach na ziemię i skopał do nieprzytomności. Facet zmarł w szpitalu. Była masa ludzi, nikt palcem nie kiwnął. Była tylko dziewczyna która z treningu wracała, nie miała telefonu więc chciała od kogoś ew żeby ktoś na policję zadzwonił. NIC! A te gieroje w dresach zamiast zejść się w kupę i napastnika odepchnąć czy coś to nagrywali film na komórce i puścili potem na YT... Ten facet miał prawie 40 lat, wracał z pracy a dokładniej z wyjazdu do domu. Nie dotarł...

Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Postprzez nati20 w 29 Maj 2014, 22:41

Wiadomo, taka akcja więc trzeba udokumentować... Zwykle jest tak że jak kogoś biją, zabijają, okradają to najlepiej zejść mu z drogi bo jeszcze za darmo można oberwać ale gdy ulubiona drużyna przegra to pierwsi do obicia komuś mody. To tak jak pokazywali w tv tego kierowcę autobusu co został zaatakowany przez szalonego "pasażera" którego nie chciał wpuścić na innym przystanku- typa przegoniła babcia a inni młodsi i silniejsi patrzyli. Takie czasy, nikt się nie pcha na bohatera.
:

Get out of here STALKER!

Image
nati20
Tropiciel

Dołączenie: 13 Cze 2009, 14:26
Ostatnio była: 17 Kwi 2025, 22:10
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 68

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości