Gro3a napisał(a): Nie jestem jakimś zwolennikiem Kowinusa, ale denerwuje mnie to, że mam żyć jak ktoś mi każe

Herezja napisał(a):Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że pewne osoby zapominają o niezawisłości Polski i panujących tu prawach?
Herezja napisał(a):Uważam, że zły tok myślenia prezentujesz. W Polsce gdzie na dyżurze jest zwykle jeden lekarz to byłoby w sumie morderstwo.
Podam Ci przykład wymyślony naprędce.
W wypadku uczestniczy kobieta w zaawansowanej ciąży. Dla lekarza jest prawie wiadome, że płód nie przeżyje a jeśli go nie usuną to na pewno umrze mata, która miała by spore szanse na przeżycie jedynie gdyby usunęli jej to nie narodzone dziecko (które jak wyżej napisałem prawie na pewno umrze).
Ciekaw co Twoim zdaniem by zrobił taki pseudo lekarz?

Adam napisał(a):Gro3a napisał(a): Nie jestem jakimś zwolennikiem Kowinusa, ale denerwuje mnie to, że mam żyć jak ktoś mi każe
Czysty rewolucjonista i anarchista, po według ignorantów: "lewak"![]()

Herezja napisał(a):Uważam, że zły tok myślenia prezentujesz. W Polsce gdzie na dyżurze jest zwykle jeden lekarz to byłoby w sumie morderstwo.

agata napisał(a):ale jest różnica między tym jeśli pigułki hormonalne bierze się po to, by odzyskać zdrowie, a tym, kiedy się je zażywa, żeby je zaburzyć ze względu na wygodę.

utak3r napisał(a):Ja np. do dziś pamiętam, jak 13-go grudnia 1982 po mojego ojca przyszło dwóch żołnierzy pod bronią
Adam napisał(a):Apropos prawicy, to bardziej ogarnięty od niektórych z nich (JKM) zgodził się z pogrzebem i nawet dodał, że Jaruzelski gdyby był bardziej odważny to zrobiłby przewrót na miarę Pinocheta.
Realkriss napisał(a):Jakim cudem sama masz tylko jedno, skoro nie bierzesz, jak to pogardliwie nazwałaś "tabsów"?

Realkriss napisał(a):Ale to już chyba tematy na inne forum

Lekarz ma leczyć a nie mówić, że nie chce czegoś robić.

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 2 gości