pomoc wojskowym w Prypeci

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

pomoc wojskowym w Prypeci

Postprzez tolek36 w 06 Cze 2014, 14:56

witam - i pytam :E po dojsciu do Prypeci dostaję zadania pomocy dla wojskowych - udaję się do znacznika ubijam dwóch monolitowcow (tylko tylu na placu zostało ,towarzystwo samo się wytłukło).zwiedziłem Prypeć zlikwidowałem snajperów monolitu i brak mi przeciwników a zadanie się nie zalicza.z wojskowymi mie ma linii dialogowej - jedynie następne zadanie z pomocą dla naukowców.czy tak ma być czy też zaczynać poziom od nowa?
tolek36
Kot

Dołączenie: 02 Gru 2011, 17:22
Ostatnio był: 09 Cze 2014, 20:51
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: pomoc wojskowym w Prypeci

Postprzez Adam w 06 Cze 2014, 17:41

Dziwne, bo wrogów do zlikwidowania nawet Ci oznaczyli. Nie musisz wybijać całej Prypeci, masz zlikwidować towarzystwo przy tych lejach.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 17 Kwi 2025, 17:16
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez johny caravagio w 06 Cze 2014, 18:47

A czasem któryś z monolitowców nie jest ranny zamiast zabity? Już tak kilka razy miałem w LA, że zadania mi nie zaliczało, bo jeden z przeciwników gdzieś się zwijał w trawie. Ogólnie to po zdjęciu sekciarzy przy bramie ( bo rozumiem, że na tym etapie jesteś) powinieneś dostać zadanie

:

zniszczenia BTR-a RPGiem, następnie z tego co pamiętam zlikwidowanie przeciwników z RPG i odparcia fali mutantów

Ja na tym etapie co chwila robiłem save'a & większych niespodzianek nie miałem.
johny caravagio
Kot

Dołączenie: 04 Lis 2012, 15:25
Ostatnio był: 25 Gru 2014, 21:18
Kozaki: 1

Postprzez tolek36 w 06 Cze 2014, 20:06

dzięki za podpowiedzi.problem został rozwiązany .rozpocząłem poziom raz jeszcze i za drugim razem poszło jak z płatka.
tolek36
Kot

Dołączenie: 02 Gru 2011, 17:22
Ostatnio był: 09 Cze 2014, 20:51
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości