Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Pangia w 10 Lip 2014, 14:22

Universal napisał(a):No i właśnie to co szm wrzucił w cytat: co w ogóle wiemy o Chazanie, szpitalu i matce? Nakręcono to tak, że Chazan to fanatyczny katolik, matka to biedna poszkodowana kobiecina. A światła reflektorów grzeją równo.

Najważniejsze, że hajs się zgadza. Osobiście nie stoję za Chazanem, niemniej jednak nie rozumiem, dlaczego zwolniono go z funkcji dyrektora szpitala i jeszcze nałożono na jego szpital karę. Znaczy się: rozumiem – nie ma innego racjonalnego wyjaśnienia niż nagonka medialna i zabawa w politykę, ale szpital jest raczej na jednym z ostatnich miejsc, w których należałoby się w to bawić. Niemniej jednak mógł rzeczywiście po prostu kobitę odesłać gdzie indziej i tyle – miałby przynajmniej spokój i nikt by się go nie czepiał, nikt by mu nie smrodził kontrolami w szpitalu i nie byłoby śledztwa. A że jego sumienie nie byłoby spokojne? Cóż, facet ma parę lat więcej ode mnie i powinien wiedzieć, że w życiu często robi się rzeczy wbrew sobie, ale w imię innych, niekoniecznie lepszych i wyższych, celów.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Reklamy Google

Postprzez xionc w 11 Lip 2014, 17:40

Jaki jego szpital? W ogole doktorek niezle sie prowadzi: zone zdradzil, rozwiodl sie, zrobil nieslubne dziecko i zyje na kocia lape. Taki ku*wa bogobojny, hipokryta jak wiekszosc tych swietojebliwych. A no i wczesniej skrobal na potege, teraz pewnie tez tylko po cichu i za kase. Diabel ornat ubral i na msze dzwoni.

Wyslane z xiondzofona Tapalkiem 2
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adik.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Pangia w 11 Lip 2014, 18:18

xionc napisał(a):Jaki jego szpital?

„Jego” znaczy się, że nim zarządzał. A jaki jest sens karania szpitala? Zbiorowa odpowiedzialność nigdy nie była dobra.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez szm w 11 Lip 2014, 19:25

Xionc jak zwykle.. Dookoła, tylnymi drzwiami.. Co mnie obchodzi prywatne życie jakiegoś "doktorka"? Może być nawet ateistą w sutannie i na msze dzwonić.. Nie podoba mi się zgnojenie dobrego fachowca (szpitalem zarządzał dobrze) przez jakieś fanaberie wariatki. 38 lat, kilka prób in-vitro, duże prawdopodobieństwo wad genetycznych płodu, ale co tam. Jak się bawić to się bawić. Na bogato. A jak w razie jakiś problemów konował nie wyskrobie płodu to się go udupi.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez xionc w 11 Lip 2014, 21:13

Nie intersuje mnie to. Złamał prawo to teraz za to odpowie. Cała sytuacja dowodzi że chodzi o kase nie o przekonania, a z resztą zawsze może zostać weterynarzem. Jak go dopuszczą. W każym razie spuścił swoją reputacje do kilbla, bo jest kłamliwą parówą.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez Wheeljack w 11 Lip 2014, 21:58

Nie zesraj się.

wku*wiają mnie hałasujący sąsiedzi, jeżdżą w kółko pierdzącymi skuterami, zapodają penerskie disco polo i pizgają basem na całą wieś, ich dzieciak ma quada z silnikiem od kosy czy piły, co 20 minut go odpalają i nie jeżdżą tylko rozpie*dalają gaz do maksimum nie wiadomo po co. Poza tym w obwodach mają jakieś zwarcie i co trochę włączą im się alarm, no ku*wa. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
I jeszcze wyglądają jak tiger i kobra.

Za ten post Wheeljack otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Wczoraj, 14:48
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Postprzez Edka w 11 Lip 2014, 22:47

Denerwuje mnie pogoda, nie wiadomo, jak się ubrać i kiedy zacznie padać deszcz.
Denerwuje mnie, że gdy ktoś chce się spotkać, to mam plany, a przez większość tygodnia potem się nudzę i kiszę w domu, a mija niedługo połowa lipca.
I lewa słuchawka ciągle mi wypada, mimo, ze gumki są takie same, chyba mam dziwne uszy.
I najbardziej denerwuje mnie, że czekam długo na paczki, w których sa rzeczy na lato, a przy tej pogodzie w życiu nic nie założę. ;___;
Zapomnialabym... I wkurza mnie Meesh i jego 'zaje*ista' książka, która reklamować musi nawet w autobusie, jakby nie mogło byc gorzej z rana, tylko jeszcze on.

Za ten post Edka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive caleb59.
Awatar użytkownika
Edka
Kot

Dołączenie: 10 Gru 2010, 15:59
Ostatnio była: 10 Mar 2017, 22:06
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: --
Kozaki: 25

Postprzez xionc w 12 Lip 2014, 08:13

Wheeljack napisał(a):Cośtam

Żalisz sie czy chwalisz? Że nie umiesz sie odezwać? Miękka pipa, narzeka a nie umie sie postawić.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez Wheeljack w 12 Lip 2014, 08:32

Nie zesraj się.
Poza tym już raz przez nich zeznawałem w sądzie, dobrze, że jako świadek. :caleb:
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Wczoraj, 14:48
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Postprzez Iwaszka w 12 Lip 2014, 09:29

Edka napisał(a): mnie Meesh i jego 'zaje*ista' książka, która reklamować musi nawet w autobusie, jakby nie mogło byc gorzej z rana, tylko jeszcze on.

Błagam - powiedz, że to żart. On już popadł w takie samouwielbienie? Zaczepia ludzi? Zaraz będzie jak akwizytor chodził z tymi książeczkami. Ehhh... A gimby pewnie to łykają.
Awatar użytkownika
Iwaszka
Weteran

Dołączenie: 23 Cze 2010, 13:56
Ostatnio był: 12 Sty 2025, 21:37
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 271

Postprzez Kałach w 12 Lip 2014, 09:49

Myślę że nas - fanów stalkera powinna rozpierać duma, że o "Drugim Brzegu" usłyszy więcej ludzi.
Ja w każdym bądź razie ucieszyłbym się gdybym zobaczył taką reklamę w autobusie w mojej miejscowości.
Awatar użytkownika
Kałach
Stalker

Dołączenie: 06 Sty 2013, 13:39
Ostatnio był: 24 Lis 2025, 21:24
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 27

Postprzez Grzechu300 w 12 Lip 2014, 10:54

Kałach napisał(a):Ja w każdym bądź razie ucieszyłbym się gdybym zobaczył taką reklamę w autobusie w mojej miejscowości.

Też bym się nawet cieszył, tyle że w mojej miejscowości w autobusach często brakuje nawet pieprzonych drzwi (nie będę pisał o pokonywaniu tras pod górkę nawet), a co dopiero telebimów. :E

Wpienia mnie to, że przyjechałem z roboty z anglii żeby papiery na studia złożyć, i myślałem że będą jakieś wakacyjne promocje na repliki asg na sklepach w necie, a tu kicha. :|

No i pada do tego.
Вознаграждён будет только один.
Awatar użytkownika
Grzechu300
Ekspert

Dołączenie: 30 Sie 2012, 22:39
Ostatnio był: 15 Wrz 2019, 11:19
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 333

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości