Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Adam w 05 Sie 2014, 13:38

Wybili się na nas po części i teraz cwaniakują. Trochę to przykre, ale na niektórych nie wymyślono lekarstwa (nie offtopuję, też mnie to wku*wia)...

A właściwy wkurw znowu dotyczy mojej chorej babci. Przeszła zabieg, ale musi przyjmować krew. Na dodatek dodali do jej sali dwie stare, śmierdzące babska, przez co zrobiło się strasznie duszno i gorąco. Niby przywiozłem babci wiatraczek PREDOM, ale babcia jak zwykle odmówiła, bo "będzie innym przeszkadzał". Taka jest moja babcia, przez tą wysoką empatię i dobroczynność jeszcze bardziej się rozchoruje. Jeszcze całą tragedię nakręca moja matka ze swoimi siostrami, których nienawidzi z całego serca. Nie wiem co robić, sali zmienić nie może, wypisu nie dostanie, bo teraz w ogóle nie może się ruszać. Masakra normalnie...
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Reklamy Google

Postprzez Soviet w 05 Sie 2014, 14:15

Zawsze ci zbanowani najbardziej krzyczą... Ale przecież im nigdy nie zależy, oni mają forum w dupie i w ogóle ich nie obchodzi, że mają bana.

Oh wait.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez Imienny w 05 Sie 2014, 14:23

Jak widzę te komentarze, to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. - i weź tu z takimi ludźmi konstruktywnie dyskutuj (albo się schowają, albo powyzywają od najgorszych mend).

Co mnie wkurzyło to fakt, że pojechałem do Chorwacji się opalać, a z 7 dni mogłem się opalać tylko w 3 (bo deszcz lub tylko chmury). A jak przekroczyłem granicę Polski, to przywitała mnie temperatura ponad 30 stopni. I jeszcze trzeba jakieś przepuszczalne buty na plażę ubrać (pal sześć kamienie - dyskomfort, pomimo, że jest znaczny, jest do przeżycia - gorsze są kolczatki, które można tam spotkać - jak niefortunnie się przyklękło na tym organizmie, to trzeba było potem wyciągać kolce - szczęście w nieszczęściu nie są one trujące, a jedynie w..pieniające).
"Każdy człowiek pozostaje człowiekiem, dopóki swoimi postępkami nie dowiedzie czegoś przeciwnego." Arkadij i Borys Strugaccy, "Niedoskonali, czyli Czterdzieści lat później"
Niektóre moje koncepty: S.T.A.L.K.E.R. Przekleństwo, "Przeklęci Łowcy", Przeklęty, Sieroj Nikołajewicz Bondaruk, Bronie+dodatki, cz. I
Awatar użytkownika
Imienny
Weteran

Dołączenie: 28 Sty 2014, 12:37
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 23:48
Miejscowość: Warszawa/Tarnobrzeg
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 230

Postprzez Universal w 05 Sie 2014, 14:53

xKoweKx napisał(a):Uznałem, że rozmowa, którą odbyłem z tymi dzieciakami była bezsensowna więc usunąłem moje wypowiedzi.

Woda na młyn, to Ty nie wiesz, że lepiej zostawić?
xKoweKx napisał(a):P.S. swoją drogą nie wiem co w moich komentarzach było tak wartościowego lub cokolwiek, że się tak bardzo ucieszyli z tego, że ktoś je zachował. Serio.

Potrzebowali pożywki i im jej dostarczyłeś usunięciem komentarzy, wielkie mi mecyje :caleb:

Poniekąd w temacie, bo o szeroko pojętą "literaturę" i książki Fabryki tu między innymi chodzi - wku*wiam się niesamowicie tym, że nie mogę zapanować nad własnymi słowami podczas pisania, konkretnie chodzi o tekst do antologii. Jeden głupi rozdzialik pisałem trzeci raz od nowa, bo za każdym razem albo historia, albo słownictwo wydawało mi się do dupy. Za nic nie mogę wpaść na to, co miałem w głowie. Ciągle coś mi nie pasuje, wciąż widzę dziesiątki niedoskonałości które wydają mi się i głupie i infantylne. Nieodmiennie mam wrażenie, że popełniam takie błędy, jak ludzie tutaj w dziale "Literatura" w najsłabszych opowiadaniach. Chlip.

Bardziej literacko:

Nieszczęsny, kto dla ludzi głos i język trudzi:
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie;
Myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie,
A słowa myśl pochłoną i tak drżą nad myślą,
Jak ziemia nad połkniętą, niewidzialną rzeką.
Z drżenia ziemi czyż ludzie głąb nurtów dociek,
Gdzie pędzi, czy się domyślą?
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Postprzez GTR w 06 Sie 2014, 06:04

Grypa żołądkowa... od 1 w nocy nie śpie tylko chodzę do toalety. ku*wa, wory pod oczami i prawie zasypiam podczas srania, w jelitach trzecia wojna światowa a w dupsku piecze.

Żeby było śmieszniej, pisząc to siedzę na kiblu :/

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
| Ryzen 5 5600X | 16GB DDR4 3200MHz | RTX 3080 10GB | Windows 10 Pro x64 |
nismo

Za ten post GTR otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Soviet.
Awatar użytkownika
GTR
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2013, 14:06
Ostatnio był: Wczoraj, 02:34
Miejscowość: Nordschleife
Kozaki: 83

Postprzez Kuballa44 w 06 Sie 2014, 10:39

Image
Wybacz, musialem, ale wiem ze bedziesz jej potrzebowal. :E :E :E
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.

Za ten post Kuballa44 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive kajzerPL.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

Postprzez zdzicho w 07 Sie 2014, 12:20

Starzy ludzie którzy robią kolejkę kupując przy ladzie 10 minut(może chce pani jeszcze kwiaty? Tak, o te duże są ładne. tamte czerwone też. Proszę poczekać sprawdzę cenę. Ojej jeszcze nie mają ceny muszę sprawdzić ich kod. Wrzucam rożka z powrotem do zamrazarki, wychodze ze sklepu). Jak jakieś anomalie czasowe-wchodzisz w obszar ich działania i czas zwalnia
Awatar użytkownika
zdzicho
Modder

Dołączenie: 19 Cze 2009, 20:02
Ostatnio był: 06 Kwi 2026, 05:03
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 502

Postprzez smichal74 w 08 Sie 2014, 16:47

Mam dzisiaj wizyte u dentysty na borowanie zębów :( . Ostatni raz byłem rok temu i nie mogłem znieść bólu ciekawe jak będzie teraz .
Windows 10 pro,I5 7400,Rx 470 Gigabyte G1,8 Gb ram ddr4,XFX Core ts550w,MSI h110 pro-vd,Toshiba p300 1tb,Adata Su800 128gb.

ImageImage

Za ten post smichal74 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss.
Awatar użytkownika
smichal74
Tropiciel

Dołączenie: 16 Mar 2012, 16:32
Ostatnio był: 09 Lut 2025, 11:50
Miejscowość: Zona/bar
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: 45

Postprzez Realkriss w 08 Sie 2014, 16:53

Mnie też wpienia to, że medycyna tak wspaniale się rozwija, a leczenie zębów nadal bolesne i stresujące.
Boję się dentysty tak tragicznie, że nawet jak urodziłam dziecko, to tak strasznie się nie bałam jak na fotelu dentystycznym. Serio.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez smichal74 w 08 Sie 2014, 17:03

Hehe jak tak samo ogarnia mnie strach i panika na krześle jeszcze mi tymi łapami w mordzie szpera :E i nie tylko jeszcze hajs z ludzi złopią jak pijawki jakieś :3.
Windows 10 pro,I5 7400,Rx 470 Gigabyte G1,8 Gb ram ddr4,XFX Core ts550w,MSI h110 pro-vd,Toshiba p300 1tb,Adata Su800 128gb.

ImageImage
Awatar użytkownika
smichal74
Tropiciel

Dołączenie: 16 Mar 2012, 16:32
Ostatnio był: 09 Lut 2025, 11:50
Miejscowość: Zona/bar
Ulubiona broń: Striker
Kozaki: 45

Postprzez Omnibus w 08 Sie 2014, 17:24

Chciałbym mieć borowanko zębów. Niestety w tym tygodniu "tylko" wyrwali mi ósemkę :caleb:
Mnie też wpienia to, że medycyna tak wspaniale się rozwija, a leczenie zębów nadal bolesne i stresujące.
Boję się dentysty tak tragicznie, że nawet jak urodziłam dziecko, to tak strasznie się nie bałam jak na fotelu dentystycznym. Serio.

Mśslę, że gdyby chciało się dentyście np. używać rozpuszczalnych szwów, to już byłby krok wprzódy. Ale nie, nie, trzeba w końcu policzyć za ich wyciągnięcie...
Awatar użytkownika
Omnibus
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2013, 09:07
Ostatnio był: 01 Mar 2021, 15:28
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 153

Postprzez Pangia w 08 Sie 2014, 17:33

Wszyscy jakieś problemy z zębami. Cóż, ja chyba powinienem mieć aparat na zęby, ale raz że nie chce mi się, dwa że boli i trzy że drogie toto, a zęby bolą mnie tylko okresami, i też coraz rzadziej, bo już za stary chyba jestem, żeby mi szczęka rosła. Za to jakieś coś mi wyskoczyło na wardze, nie wiem, afta czy coś, ale smaruję jakimś mazidłem za 9,99 i nawet że pomaga – przynajmniej mogę zjeść jak człowiek, a nie że nawet mordy zamknąć nie mogę, bo piecze cholerstwo i cały czas kłem o to zahaczam, bo napuchło z lekka. Gorzej niż buldog.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości