[...] Jeśli zamówienie zawiera produkt, którego premiera jeszcze nie nastąpiła (status: wysyłka po premierze), wówczas wysyłka produktów (wszystkich zamówionych produktów) następuje w momencie premiery tego produktu. W przypadku złożenia przez użytkownika osobnych zamówień, każde z nich będzie realizowane oddzielnie.

The Witcher, Gość.

smichal74 napisał(a):Znowu sie zaczyna... szkoła2 razy więcej najdebilniejszych przedmiotów 2 razy dłużej tam będę siedział...
Ale przynajmniej doszła 1 dziewczyna ^^.

Gość.

BJ Blazkowicz, The Witcher.

paintball_0 napisał(a):ps. Cenega była i dalej jest gównianą firmą.

paintball_0 napisał(a):Tak więc od razu komuś w firmie powinna się zapalić lampka z opisem "coś tu nie gra". I powinni do mnie napisać. Bo to JA daję IM pieniądze a nie odwrotnie. To ONI powinni się postarać, bo ONI oferują usługę. Kumasz? Wiesz co to jest dbanie o klienta? Nadawałbyś się do Cenegi.
paintball_0 napisał(a):Jeśli składam preorder, to jasne jest, że płacę z góry żeby paczka na 100% wylądowała u mnie w domu w dniu premiery. Na tym polega preorder. I koniec. Żadne druczki i kruczki i regulaminy mnie nie intererere.

Leo0502 napisał(a):Sama szkoła nie jest zła, ale dojazd... szkoda gadać. Mam już dość,Jprdl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość