Leo0502 napisał(a):Sama szkoła nie jest zła, ale dojazd... szkoda gadać.

Leo0502 napisał(a):Pobudka 6:45 (zamulony jestem, bo źle znoszę wczesne wstawanie, ale wstaję), iść na przystanek i pół godziny w autobusie, przez co robi mi się niedobrze i dochodzę do siebie dopiero po dwóch godzinach.
Sama szkoła nie jest zła, ale dojazd... szkoda gadać. Mam już dość, a to dopiero 2 dzień w liceum.
xKoweKx napisał(a):Dojazd zabiera sporo czasu, podczas którego można robić rozwijające rzeczy, których nam się nie chce w domu.

KoweK, The Witcher.

Gizbarus napisał(a):Wszystko kwestia przyzwyczajenia - nawet najgorszy leń może się nauczyć wstawać o 5:00 i nie będzie to dla niego żadna katorga
paintball_0 napisał(a):Stalker Zew Prypeci- kto dystrybuował? Fallout 3? Fallout New Vegas?
Każda gra w "taniej serii" to 50-60zł za tytuł, który wszędzie indziej można dostać za 20-25zł.

Gizbarus napisał(a):Wszystko kwestia przyzwyczajenia - nawet najgorszy leń może się nauczyć wstawać o 5:00 i nie będzie to dla niego żadna katorga.

xKoweKx napisał(a):Sam tak mam, że potrafię spać 10 h obudzić się o 7:00 i będę trupem przez cały dzień.

Kpuc napisał(a):Prawdopodobnie ma to zwyżek z fazą REN
Nie zagłębiłam się

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości