Problem z wejściem do pokoju 26 w prypeci

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Problem z wejściem do pokoju 26 w prypeci

Postprzez Gro3a w 11 Wrz 2014, 16:23

Ale z was lenie ;) Zajrzyj tu:
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Reklamy Google

Postprzez siersciucho w 11 Wrz 2014, 17:04

Gro3a, proszę przeczytaj posty w tym temacie a nie sam tytuł tematu.

J-J, moim zdaniem ewidentnie nie poszedłeś tam gdzie trzeba, aby zaliczyć pierwszy podpunkt musisz przejść z Magazynów Wojskowych na Radar tym przejściem gdzie w oryginalnym SOCu była Bariera broniona przez Wolnościowców. Zaraz po wejściu na Radar dostaniesz sms od Ducha że Prypeć jest zablokowana przez Wojskowych i musisz znaleźć inna drogę. W tym celu musisz się spotkać z Przewodnikiem który jest w Szpitalu. Tak wygląda fabuła tego fragmentu gry, sprawdziłem to przez momentem. Jeśli zrobiłeś tak jak napisałem i to nie zadziałało to ja już nie wiem co może być źle.

Za ten post siersciucho otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive J-J.
Awatar użytkownika
siersciucho
Stalker

Dołączenie: 20 Lip 2014, 15:11
Ostatnio był: 22 Lis 2015, 13:25
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 14

Postprzez Gro3a w 11 Wrz 2014, 18:20

Z tego co pamiętam, to do Prypeci dostawałem się przez podziemia :caleb: dostawało się misję z odnalezieniem naukowca i po odprowadzeniu go do "ich" bazy mogłem iść szukać drzwi nr.26 w bloku, w centrum miasteczka. Nie pamiętam jak dokładnie to było, bo grałem w LA dawno temu.
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez J-J w 11 Wrz 2014, 19:30

Dzięki siersciucho, wczytałem zapis sprzed rozmowy z Kłem w magazynach, i spróbowałem jeszcze raz wszystko zrobić, po przejściu z magazynów do pojawiło mi się nowe zadanie i komunikat a stare zadanie (widoczne na screenie wcześniej) znikło. Zmarnowałem trochę czasu ale udało się. Dzięki wszystkim. Właściwie to robiłem wszystko tak jak wcześniej, z jedną różnicą, że nie jechałem samochodem. Widocznie w tym był cały problem...
Awatar użytkownika
J-J
Kot

Dołączenie: 17 Mar 2014, 23:57
Ostatnio był: 01 Lut 2021, 21:17
Miejscowość: Zewnętrzne Rubieże
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 8

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości