[PROBLEM] Zanieś dokumenty

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

[PROBLEM] Zanieś dokumenty

Postprzez wachel33 w 20 Wrz 2014, 11:51

Witam,otóż zebrałem wszystkie dokumenty z lab x18 plus pendrive ze zdjęciami i niose je do Wielesa (przywódca grzechu) i gra mi sie zawsze ścina w kopalni.Dodam ze nie wiem czemu ale jestem we frakcji : bandyta.Grzech jest do mnie wrogo nastawiony pisze ze są neutralni mam u nich 0 pkt reputacji.
Jakies propozycje rozwiązania tego problemu ? :)
wachel33
Kot

Dołączenie: 20 Wrz 2014, 11:44
Ostatnio był: 22 Wrz 2014, 14:57
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: [PROBLEM] Zanieś dokumenty

Postprzez Mito w 20 Wrz 2014, 14:08

1. Wersja patcha?
2. Czy przypadkiem podczas ratowania Lisa (Kordon) nie zabiłeś tych Sinowców? Jeżeli tak, to frakcja niestety jest już dla ciebie wroga :(.
3. Jesteś we frakcji Bandytów bo masz na sobie ich strój. Jak go zdejmiesz, powinieneś być z powrotem samotnikiem.
Gdzieś coś wspominano na forum o możliwości rozwalenia Grzechu z pomocą Powinności zamiast noszenia im tej makulatury. Tylko czy masz może sejwa sprzed momentu, w którym mogłeś wnerwić Sinów? A może strzelałeś do nich w kopalniach? :caleb:
No i może log błędu? Masz w tej kopalni jakiś crash?
Spolszczenie do Misery: The Armed Zone (Ja & Imienny)
Ciekawe kiedy ilość moich kozaczków przekroczy moje IQ Image
Awatar użytkownika
Mito
Legenda

Dołączenie: 17 Sie 2014, 21:21
Ostatnio był: 29 Mar 2019, 02:46
Kozaki: 271

Postprzez siersciucho w 20 Wrz 2014, 16:06

Z tego co się orientuję podczas pierwszej wizyty w kopalni nawet jeśli nie zabiło się Sinów w Kordonie to są oni podświetlani jako wrogowie, pomimo tego nie strzelają. Gdy pogada się z Wielesem to dopiero staja się neutralni. Więc raczej wrogość/neutralność nie jest to tutaj wyznacznikiem. No chyba że wzięło się zadania od Wielesa i potem się nabroiło, to jest wtedy problem. Już widziałem na forum takich kombinatorów, zachodzili WIelesa od tyłu etc. (jak to brzmi ;D)
Awatar użytkownika
siersciucho
Stalker

Dołączenie: 20 Lip 2014, 15:11
Ostatnio był: 22 Lis 2015, 13:25
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 14

Postprzez ramirez12 w 21 Wrz 2014, 08:33

Kombinatorów... hahaha :E No dobra , akurat o mnie chodzi ale to przez to że nie trzymałem się kolejności wykonywania zadań i chciałem pospieszyć. Nieważne , kolega napisał ci w podpunktach co na 99% mogło spowodować problem a jeśli nie masz saeva z wcześniejszego etapu gry to pobaw się w "kombinatora" tak jak ja to zrobiłem (pomogło żeby zaliczyć zadanie i pchnąć fabułę na przód). Wystrzelaj wszystkich oprócz Wielesa , poczekaj z daleka aż kolo ochłonie i stanie w docelowym miejscu przed jakimś a'la regale a potem podkradnij się do niego rodem z Hitmana i wciśnij "F" a powinno pomóc. Mi pomogło :D
Awatar użytkownika
ramirez12
Stalker

Dołączenie: 30 Sty 2013, 22:59
Ostatnio był: 07 Gru 2018, 13:14
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 12

Postprzez Fifek18 w 11 Sty 2018, 19:46

Witam,mam ten sam problem..chce oddać questa liderowi Grzechu i nagle ekran mi freezuje,próbowałem wejść od dwóch stron,od tunelu i całkiem z drugiej strony,za każdym razem ekran się ścina i nic nie mogę zrobić,gram na wersji 1.3003+spolszczenie,pomóżcie :( zwlaszcza,że gościu ma wszystkie moje itemy.
Fifek18
Kot

Dołączenie: 11 Sty 2018, 19:42
Ostatnio był: 28 Sty 2018, 16:53
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości