Zaraz pro-powinnościowcy będą pisać, że Wolność to cipy a pro-wolnościowcy, że nie, bo Wolność jest cacy. Czyli dokładnie to samo co tam. Przeczytaj sobie połowę odpowiedzi w tamtych wątkach i będziesz miał tylko o Wolności.
"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
chodzi o to że jak jakiś n00v wejdzie hejtować to zobaczy temat i zabraknie mu argumentów i nie będzie hejtował. I zacznij myślećbo w tylu modach myślisz a jak ktoś nie myśli to mi się dyzleksja, dysgrafia i dysortografia (3D) objawia.
Według mnie jeśli Wolność byłaby partią w Czarnobylskim Reichstagu to niewątpliwie można by było zaliczyć ją do lewicy, więc "Nie lubie Wolnosci bo to lewaki".
@krzyk spać nie możesz że o północy piszesz? Wolność nie jest organizacją polityczną tylko paramilitarną Ale idąc twoim tokiem myślenia do lewicy można zaliczyć jeszcze stalkerów, czyste niebo i monolit
Ekolodzy to greenpeace wojskowi stalkerzy to weee nie wiem , renegaci i bandyci to Europa + twój ruch , powinność to putiny i inne socjale, a reszta to nie wiem , wymyślcie. (powinność to może być mózgu martwica . Nowa prawica bo chcą zniszczyć żonę) (art za pismo ale źle na telefonie se pisze)
trolololo napisał(a):@krzyk spać nie możesz że o północy piszesz?
Tak, nie mogę zasnąć. Monolit to raczej fundamentaliści religijni, a nie ultra-nacjonaliści. Zawsze za nacjonalistów i reakcjonistów Zony uważałem Powinność, a Wolność za taką Antifę.