Mały update:
Poszedłem w kimę, wstaję a przed oczami to: moja prognoza się potwierdziła i CoC wyciekł.
http://pastebin.com/xAgFLUEbJakaś grupka ludzi mocno się zdenerwowała całą sytuacją, tym że to ja z innymi dostaliśmy największy wpierdziel i ten leak po prostu zrobili. Na 4chanie trochę zawrzało.
Co do kolesi którzy za tym stoją to nie wiem kto to był, ale szczerze mówiąc po tym co ja widziałem, wolę już nie wiedzieć. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, zwłaszcza kiedy już nie należę do teamu. Cokolwiek by się już nie działo z CoC-iem, nie chcę mieć z tym nic wspólnego. Jak na ten weekend zbyt dużo pierdół się działo I na ten moment potrzebuję trochę odsapnąć.
Miejmy tylko nadzieję, że ten przeciek da głównym szychom z TeamEPIC coś do zrozumienia i że nie doprowadzi do kompletnego rozpadu całego teamu - a podobno właśnie po implementacji vehicle graveyarda CoC powinien zostać oficjalnie wypuszczony.
Jak ktoś chce sobie ściągnać i potestować - proszę bardzo, ale wolałbym na waszym miejscu poczekać na finalny build. Nie mam również nic przeciwko zgłaszaniu problemów i stak trejsów w tym temacie.