Siema, witam, pozdro:
Czy da radę zdobyć karabin szturmowy (to ważne, żeby go szturmowiec obsługiwał dobrze) który będzie miał niezłą szybkostrzelność i w miarę dobre obrażenia z amunicją z obrażeniami na tkankę żywą co najmniej wysokimi? Penetracja i celność bez większego znaczenia. Niemal idealny jest ten Przecinak czy Kosiarz czy jak ona tam był od Żwawego, ale to pistolet maszynowy jest, więc średnio. A, ten PKM (jeśli to PKM jest) odpada, bo mi potrzeba tę broń jeszcze przed wycieczką do Prypeci. Krótko mówiąc: Wielkokalibrowe działo zniszczenia z szybkostrzelnością 1000/min. Jest takie cudo gdzieś w zonie?
(Whiner Mode ON) Chcę sekcji "broń ciężka" u Żwawego z KM'ami, bulldogiem itp. Specjalnie dla mnie RPK dodajcie. A najlepiej to Browninga M1 którego można w ręku nosić. A jak nie to tupnę nogą i powiem coś brzydkiego.

(Whiner Mode OFF)

A tak na poważnie, to fajnie by było taką kategorię ogarnąć, bo wachlarz broni które szturmowiec obsługuje "dobrze" jest taki trochę może i szeroki, ale raczej jednolity. I co za Wacław zmienił F2000 u Żwawego na wersję cywilną?

A, jeszcze jedna sprawa: W którym momencie gra losuje wyposażenia najmoli z oczyszczalni? Dla przykładu: Wchodzę, wybijam,
gwałcę i plądruję i nie znajduję ukochanego SIG'a 550.
Gdzie muszę się cofnąć, by mieć szansę na jego spawn przy którymś pacjencie?