Moderator: Realkriss
Gryf napisał(a):Pisanie to to co lubie. [...] Kiedyś napisze powieść ale na razie ćwiczę takimi małymi projektami.
Gryf napisał(a):Postanowiłem narazie odejść od uniwersum stalkera bo jest ono dla mnie troche trudne
lukebuka napisał(a):Bo to pewnie wiersz biały.
Gryf napisał(a):Dobrze się uczyłem i miałem kilku wiernych znajomych
Gryf napisał(a):Ta pasja sprawiła że teraz ledwo żyje i umieram
Gryf napisał(a):Odszedłem od kolegów i skręciłem w zaułek z którego dobiegł głos. Szedłem tak dobre 20 minut
Gryf napisał(a):Po dłuższej chwili moim oczom ukazało się sklep. Był obrośnięty pajęczyną, czyli był dość stary
Gryf napisał(a):Podszedłem do wiekowych drzwi i zapukałem
Gryf napisał(a):Odwróciłem się i zobaczyłem wysokiego mężczyzne w czarnym płaszczu w czarnym
kapeluszu i czarnych włosach. Spojrzałem w jego oczy. Czarne. Był cały czarny. Naprawdę przerażający człowiek
Gryf napisał(a):Chodź za mną. - odpowiedział, odwrócił się i wszedł do sklepu.
Poszedłem za nim
Gryf napisał(a):Z księgi zaczęła wylewać się straszna krew, bulgocząca i lepka. Zaczęła wypełniać pomieszczenie. Krzyczałem i krzyczałem, ale nic nie pomagało. Wchodziłem coraz wyżej, ale potknąłem się i wpadłem do jeziora
krwi...
Gryf napisał(a):To było straszne. Po chwili zauważyłem kilkaset wchłochatych istot. Każda miała wypalony żelazem
na czole krwawy pętagram. Ustawiły się w kręgu dokoła nas. Wtedy wprowadzono moich rodziców...
Gryf napisał(a):Teleportowali się by niszczyć inne światy....
A treścią niby nie fajne ale ja nie pisze bzdur bo w nieopublikowanej części marka i lysego opisałem ratowania świata i było ciekawie.
to opowiadanie to jest bliskie średniego poziomu tego co napływało [na antologię - Uni], tak BTW
pętagram
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości