Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Mam pytanko odnośnie Saigi - chciałbym ją kupić ale ni cholery nie ma jej ani na Skadowsku ani na Janowie. Bawiłem się w F5 + F9, ale po kilkominutowym wczytywaniu save'ów po prostu się zdenerwowałem, bo handlarze mieli AK, AKM, AKS i jakieś dubeltówki, a upragnionej Saigi nie. Na początku gry ją raz widziałem u Sowy. Macie jakiś pomysł?
Masz osiągnięcie "Bogaty klient"? Może ono w tym trochę pomóc. Jak coś to polecam gonić na południe Zatonu i rezać najmoli, aż coś ciekawego wypadnie. Z tego, co pamiętam, można często wybulić od nich taki substytut Sajgi, Protectę, ale nie jest ona jakaś niesamowita. No cóż, trzeba próbować!
Spolszczenie do Misery: The Armed Zone (Ja & Imienny) Ciekawe kiedy ilość moich kozaczków przekroczy moje IQ
Bawiłem się w F5 + F9, ale jak napisałem wcześniej nic to nie dało
A wracając do tematu pieczenia mięsa - czy twórcy mają zamiar zrobić tak, że piecze się kilka mięs naraz? Bo uj strzela jak masz te +- 20 sztuk i po kolej klikasz "Ugotuj"...
@Per$hing16 Działa. Gotuje mięso tego samego typu jednocześnie trzeba mieć jeden typ mięsa w plecaku inaczej ilość upieczonego może być losowa Kolego skrzynka wódki się należy za tak wspaniałe znalezisko
Ostatnio edytowany przez GajgerW, 18 Mar 2016, 11:59, edytowano w sumie 1 raz
Witam mam problem,problemem jest to ze po paru minutach granie w MISERY gra mi wywala z brakiem odpowiedzi.Mam MISERY 2.1.1.
FATAL ERROR
[error]Expression : data [error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp [error]Line : 545 [error]Description : d:\s.t.a.l.k.e.r. zew prypeci\gamedata\textures\shoker_mod\wpn\aug_a1\aug_a1_1.dds [error]Arguments : Not enough storage is available to process this command.
"Not enough storage is available to process this command" czyli nie ma wystarczającej ilości pamięci by przetworzyć daną komendę. Powinno pomóc zwiększenie pliku stronicowania.