Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Get Out Of Here Stalker - The Great Communism and Stalin Pod sztakler cień czarnobyla 1.0006
Wersja moda -
Jest to Druga część mojego chorego moda. co zmienia:
-Nowy Sid -EXTREMALNY poziom trudności -Nowe dźwięki otoczenia -Wódka -Nowa Muzyka -Wódka - -Nowa Latarka ( ͡° ͜ʖ ͡°) -Wódka -Nowy Balans Broni -Kombinezon Prawdziwego naukowca(!) -Muzyczny Monolit - -Duża Dawka Absurdu -Wódka -Więcej Wódki -Zmienione Opisy wielu rzeczy -W sumie nie wiem po co to piszę. Sami się przekonajcie -Wermacht -Armia Czerwona - i to:
Wersja Complete: -Dodany Spawner -Nieśmiertelność na najniższym poziomie trudności -więcej absurdu
UWAGA - MOD DZIAŁA TYLKO NA STATYCZNYM OŚWIETLENIU Mod na wersje 1.0006 (05 też)
Waga archiwum: 460mb
Ostateczna wersja: http://www.mediafire.com/file/ze3kh2sqz ... mplete.rar --------------------------------------------------- Dodatek autorstwa @Akinaro Zmiany: -Teraz Lornetka patrzy na ciebie a nie ty na nią! - Dziki wydają dźwięki bekania i są 4x razy wolniejsze ale trudne do ubicia. -Psy zapierdzielają jak idioci. -Putin na plakatach. -Każdy zombie to Macierewicz. -Kilka zmienionych grafik.
A jakie szanse na to że wyjdzie? Mam przypomnieć Goat moda? PS: jeżeli twój mod będzie chociaż w 90% zrobiony to zrób plakaty z hardcorowym furry w Barze.
@UP - haha już coś takiego zrobiłem niestety, tylko opis, tekstury i statystyki. Modeli nie umiem robić. chyba że masz link do tego modelu... wtedy pogadamy
@Down - nowych mutantów niestety nie zrobię, gówna modelu też
Ale kompletnie losowy spałn... pokombinuje
Ostatnio edytowany przez PainChiller, 20 Maj 2016, 20:59, edytowano w sumie 1 raz
Dobra przyjaciele, napiszę tu aby nie robić nowego tematu - czy istnieje jakiś mod dodający dynamiczną muzykę na wersje 1.0006? wszystko co znalazłem jest albo martwe, albo pod 1.0004 (crash)
A może by tak dać "Get out of here stalker" w różnych językach? Jeden od Utty, Ruski też jest w polskiej wersji, angielski, i może jakiś jeszcze inny (np. Niemiecki ), co o tym myślicie?
Więc tak - pomysł dobry, ale ni uja nie che mi się tego od nowa robić. Pozmienianie wszystkich dialogów na Get out of here stalker zajeło mi conajmniej 5 godzin. na samą myśl kolejnego maratonu Cntrl+C, Cntrl+V (przy zmianie dialogów wciskałem je... około 8000 razy. każdy 8000 razy... Nie)
ale jak jest jakiś szaleniec który to zrobi - nie mam nic przeciwko