Ostatnio edytowany przez Pangia, 08 Sie 2016, 10:16, edytowano w sumie 1 raz
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Miałem go głęboko w dupie, traktując jako kolejne gówno wylansowane przez dziennikarzyny którymi gardzę. A tu się okazuje, że jest to całkiem dźwięczne, a tekst nie obraża aż tak rozumu słuchacza. Fajne nawet.
Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Na moim PC działają bez problemu, na telefonie również mam Androida 4.4.2, i po kliknięciu w video przechodzi mi od razu, do odtwarzania w aplikacji YT. Być może FlashPlayer do wyświetlania tych elementów jest potrzebny, na PC też go mam.
"Hey man you know I'm really okay, The gun in my hand will tell you the same" - The Offspring - Bad Habit