lucas7911 napisał(a):Witam społeczność, pobrałem plik z Lost Alpha DC poprzez stronę moddb a potem drugi raz z mirroru na Google drive, obie wersję 1.4000, mój system to W10 64bit po kwietniowej aktualizacji, po pierwszej instalacji podczas uruchomienia wywaliło mi błąd braku pliku msvcp120.dll i msvcr120.dll - oba pliki pobrałem i wrzuciłem do folderu Windows, teraz podczas uruchamiania wyskakuje znany problem "Cannot open file fsgame.ltx, z porad które przeczytałem wykonałem modyfikację skrótu poprzez skasowanie "/bins" - nie pomogło
Pliku fsgame.ltx nie mam w folderze z grą więc nie dziwi mnie komunikat - tylko skąd go wziąć ?
----------------
Nie doczytałem że trzeba mieć instalację Lost Alpha
SS-20 napisał(a):Dziwna sprawa z dźwiękiem. Słychać chodzenie u NPC, ale u mnie nie. Przebywam zonę praktycznie bezszelestnie. Oprócz tego, nie widać w ogóle liczby znajdujących się w pobliżu NPC w lewym dolnym okienku pod mapą ani wskaźnika widzenia mnie przez wroga/mutanta.
mkdante381 napisał(a):SS-20 sprawdzę co z dźwiękiem i dam znać może nie masz http://support.focus-home.fr/oalinst.exe ?
To jest najnowsza wersja OpenAl
dawbra napisał(a):Kroki słychac jak wyłaczy sie nogi
Czyli w konsoli Actor_leg 0 czy cos takiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości