xraybugtrap napisał(a):I o ile dobrze kojarzę, mogę zrp załadować i przynajmniej część zmian będzie działała bez startu nowej gry?
Leo0502 napisał(a):xraybugtrap napisał(a):I o ile dobrze kojarzę, mogę zrp załadować i przynajmniej część zmian będzie działała bez startu nowej gry?
Nawet duża część zmian. Jest lista z naprawionymi błędami, w której jest zaznaczone, czy wymagana jest nowa gra. Do naprawienia zadania z wybiciem grupy Czachy potrzeba przynajmniej jednego żywego członka tej grupy w zapisanej grze. Nie dodali tylko, czy to musi być przez poinformowaniem Łukasza, czy może być już po
Tylko że po ZRP nie da się wrócić do vanilli. Ale to też nie problem, bo można tak skonfigurować moda, żeby nie był niczym więcej niż patchem.
xraybugtrap napisał(a):No tak, tylko z ciekawości, jak ustawia się poszczególne parametry moda? Da się to z poziomu gry czy trzeba przestawiać ustawienia w pliku tekstowym?
xraybugtrap napisał(a):- amunicja strzałkowa/kulowa do strzelb - znalazł ktoś do tego jakiekolwiek zastosowanie? Z trupa pogrzebacza wyciągnałem gwintowany spas(który rzekomo pasuje do tego typu amunicji), ale mam wrażenie, że zarówno kule jak i strzałki to straszny syf, i najsprawniej zabijanie potworków idzie z amunicji standardowej.
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości