Czekacie czy macie wyje*ane? Będzie gra roku/dekady czy wielkie rozczarowanie?
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Preorder zamówiony jak przystało na prawdziwego polaka robaka. \ / Zobaczymy co będzie, chociaż festiwal spie*dolenia w postaci karuzeli bugów/glitchy/crashy na pewno nie ominie.
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Mnie akurat kompletnie ta pozycja nie interesuje. Po zapowiedziach nie widzę nic przełomowego,jak dla mnie nic ciekawego (chociaż od ostatnich dwóch lat nie wyszło nic w serio chciałbym pograć, z tą grą jest niestety tak samo). Ta gra jest mi kompletnie obojętna.
Przeszedłem prolog z hakiem i dość gówniano ale przynajmniej działa w miarę sprawnie jak na to co pokazują w necie xD dam tak 5/10 na chwilę obecną, ale nie widzę możliwości by się ta gierka podciągnęła
|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||
Za ten post Darth ReX otrzymał następujące punkty reputacji:
Jestem po 24 godzinach z grą. To jest jeden wielki zmarnowany potencjał przepięknego miasta, które ma niesamowity klimat. Ta gra gameplayowo leży, poza miastem jeszcze tylko fabuła i dobra muzyka to broni. O działaniu tej gry na PS4 nawet nie będę wspominał
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Są rzeczy których nie da się załatać i to w tym jest problem. Gra ma otwarty świat, który jest martwy i sztuczny.
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Tak, na pewno wjeżdżanie autem w kogoś kto w ciebie celuje bronią albo wpie*dol za gapienie się na przechodnia/policjanta to na pewno realistyczne zachowanie. Podobnie jak strzelanie policjamstrów jak się komuś da po ryju
GTA 5 to akurat regres pod tym względem, zachowanie NPC jest po prostu tępe i to było mocno krytykowane przy premierze gry.
| Ryzen 5 5600X | 16GB DDR4 3200MHz | RTX 3080 10GB | Windows 10 Pro x64 | nismo
Za ten post GTR otrzymał następujące punkty reputacji: