Z pół roku temu byłem świadkiem pewnej scenki w sklepie "nie dla idiotów" (autentyk - mnie samemu szczęka opadła)
Jak zwykle w MM idę sobie na stoiska z grami - no i przede mną spacerują między półkami ojciec z synem - syn tak na oko 6-7 lat. Nagle mały zdejmuje z półki "GTA:SA" i mówi do taty "Tatuś, to ta gra co ci opowiadałem", tatuś ogląda pudełko i mówi "Ale ona jest tylko dla dorosłych, tak tu pisze", na to syn "Oj tato, no weź, kup" - tato uśmiechnął się i włożył grę do koszyka.
Bez komentarza.
Ja się zgadzam z tą psychiką. U mnie w szkole babka zawsze bla bla bla gry zue bla bla bla przez nie ludzie stają się terrorystami, mordercami i takie tam. Ja sam się przyznam - lat 16 nie mam. Mam 13 . Jakoś nie zabiłem żadnej osoby i nie opuściłem się w nauce. Nawet jestem takim kujonem . Gry GTA i inne mnie nie interesują - koledzy grają, widziałem i co? Nie podobało mi się i tyle Zawsze lubiłem gry typu Stalker, Call of Duty, najróżniejsze strategie itp. Pierwszy raz zacząłem grać w Tzar kiedy miałem 5 lat. Ach jak się wtedy grało . I według mnie zwalanie wszystkiego na gry to głupota. Przez swoje niedotrzymanie obowiązków i nieuwagę mają to co mają

Z pół roku temu byłem świadkiem pewnej scenki w sklepie "nie dla idiotów" (autentyk - mnie samemu szczęka opadła)
Jak zwykle w MM idę sobie na stoiska z grami - no i przede mną spacerują między półkami ojciec z synem - syn tak na oko 6-7 lat. Nagle mały zdejmuje z półki "GTA:SA" i mówi do taty "Tatuś, to ta gra co ci opowiadałem", tatuś ogląda pudełko i mówi "Ale ona jest tylko dla dorosłych, tak tu pisze", na to syn "Oj tato, no weź, kup" - tato uśmiechnął się i włożył grę do koszyka.
Bez komentarza.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości