a ranga modderów została stworzona przez quinna czy cristo.
Jakoś kurcze nie widzę tego żebyście byli w czymkolwiek lepsi. Pewnie - można to nazwać "interesowaniem się tym co się dzieje na forum" ale to co wy robicie to jest inwigilacja.
Nic w tym złego ale nie każdego gracza, szczególnie casual, interesuje "postapo".
No więc właśnie - była już premiera i coś u was ruchu nie widać.
Czytając tematy o sygnaturach i avatarach, gdzie administratorzy każdemu użytkownikowi robią tak samo mdłe obrazki "post apokaliptycznego x-21", miałem ubaw po pachy.

-Jedynka, Jedynka, Tu dwójka.
*Cisza, przerywana jedynie szumem radia*
-Jedynka, odbiór!
*Poprzez odgłosy maniakalnie miotanych szczęk królika rozległ się ponury głos*
-Dwójka, tu Jedynka, odbiór.
-Obiekt zmienia położenie, 90, 110, 30, północny zachód, odbiór.
-Przyjąłem, 90, 110, 30 odbiór.
-Odbiór, Dwójka, melduję, zapisuj.
-Odbiór Jedynka, notuję.
-Obiekt stwarza nowe konto, Obiekt stwarza nowe konto, Kod Czerwony, Kod Czerwony!
Drzwi wana Ź-12=21 Alt otworzyły się szeroko. Za nimi stał wysoki mężczyzna z wielką literą "V" na koszulce.
-A ty tu czego?! - krzyknęła Dwójka, zdejmując słuchawki.
-Ja? - spytał wysoki, jak się okazało, chłopak. - Ja tu tylko teksty publikuję...

klawisz napisał(a):
Także dajcie sobie spokój albo wskażcie mi chociaż jedną rzecz, którą od was ukradłem matoły.

Solve napisał(a):Niech będzie tak: ja się wypowiem. Klawisz, nie żyjemy w zgodzie, ale przeczytaj to. Nigdy nie powiedziałem, że coś mi z forum ukradłeś. Styl masz całkowicie odrębny i doceniam Twój trud w stworzeniu go. Nigdy nie wypowiedziałem zdania, że jesteś złodziejem, xeroboyem itp, itd. Co do Sovika, to proszę wypowiadaj się do poszczególnych osób, bo Infernal nie stanowi całego forum. Nie chce mi się ciągle patrzeć na was przez pryzmat dawnych wydarzeń. Posłuchajcie, nie będzie łatwiej po prostu zaprzestać wojowania i patrzeć na siebie jak na drugiego człowieka, a nie konkurencję? Co do "Moddera": a co to, prawa autorskie mam? Moja własność, czy jak? Ludzie, nie popadajmy w skrajność, bo to już głupota i dziecinada.
Po prostu mam dość głupich sytuacji, gdzie ktoś kogoś oskarża (bezpodstawnie zresztą) o kradzież.
Co do nudy, to nie nudzi mi się. Mam dużo roboty, wybacz Sovik. I co do nowego forum, to nie irytuje mnie, zresztą fajnie wygląda.

klawisz napisał(a):Do dzieci neo ty się zaliczasz także ten...
Nekkoru napisał(a):Poprostu zazdroszczą nam (tobie?) ADRESU, DOMENY i działań partnerskich z cd-projektem
Więc (dla [ REKLAMA ]) - chłopaki, trzea było się spieszyc xD
And jeszcze jedno:
Mają adres strony skierowany pod drugą częsc stalkera (czeyste niebo), teraz gdy gra okazała się małym "niewypałem" mszczą się ;]
xionc napisał(a):Ale maja dżaponskie avantory i sygnatury nie?

Valentino napisał(a):
- Kod: Zaznacz wszystko
-Jedynka, Jedynka, Tu dwójka.
*Cisza, przerywana jedynie szumem radia*
-Jedynka, odbiór!
*Poprzez odgłosy maniakalnie miotanych szczęk królika rozległ się ponury głos*
-Dwójka, tu Jedynka, odbiór.
-Obiekt zmienia położenie, 90, 110, 30, północny zachód, odbiór.
-Przyjąłem, 90, 110, 30 odbiór.
-Odbiór, Dwójka, melduję, zapisuj.
-Odbiór Jedynka, notuję.
-Obiekt stwarza nowe konto, Obiekt stwarza nowe konto, Kod Czerwony, Kod Czerwony!
Drzwi wana Ź-12=21 Alt otworzyły się szeroko. Za nimi stał wysoki mężczyzna z wielką literą "V" na koszulce.
-A ty tu czego?! - krzyknęła Dwójka, zdejmując słuchawki.
-Ja? - spytał wysoki, jak się okazało, chłopak. - Ja tu tylko teksty publikuję...
Czyli o moim stosunku do całego tego sporu.
Hmm "V" powiadasz ? ;] -V

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość