Zbiory... tego, znaczy Rekrutacja :]

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Zbiory... tego, znaczy Rekrutacja :]

Postprzez Quinn w 20 Paź 2008, 10:23

Dzieci i pasterze, owieczki i stalkerzy.

Jak wiecie od już roku pcham do przodu i pcham X-12.pl i idzie coraz lepiej, a że projekt funkcjonuje już rok, moge śmiało rzec, że będzie tylko lepiej.

I tu zwracam się do was: otóż aktualny postęp prac nad kwestią techniczną niebawem zaowocuje połączeniem serwisu społecznościowego, w pewnym sensie gry RPG i portalu o postapo, w skład którego wejdą także strony np. o Half-Life.

Co więcej, wystarczy, że zarejestrujecie się na stronie głównej Portalu X-12.pl, a będziecie automatycznie zarejestrowani również na forum i podstronach tematycznych (tzw. Kolektyw, np. właśnie o HL).

Póki co pracujemy w osób 2 nad X-12.pl - ja i Setaneiro. W ramach Kolektywu pracuje jeszcze osób 3 + pisze dla X-12.pl co jakiś czas Microtus i Radion.

A to za mało.

Poszukujemy osób które interesują się Half-Life'm lub S.T.A.L.K.E.R.'em lub Postapokalipsą jak całym zagadnieniem lub Czarnobylem, energetyką jądrową, itd. itd. (oczywiście jedno drugiego nie wyklucza, można zająć się tym i tym). Osoby takie pisałyby artykuły o wybranym przez się temacie.

Gdyby ktoś ew. potrafił programować czy byłby świetnym grafikiem również bylibyśmy zainteresowani.

Krótko mówiąc: potrzebujemy ludzi. :)

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Quinn
Ekspert

Dołączenie: 14 Cze 2007, 13:37
Ostatnio był: 19 Paź 2025, 21:46
Miejscowość: Seattle, budynek z elektryczną owcą na dachu...
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 4

Reklamy Google

Re: Zbiory... tego, znaczy Rekrutacja :]

Postprzez Elektryk w 20 Paź 2008, 18:09

Ja zamawiam dział Half-life!
Dlaczego? Kocham tą grę! Grałem we wszystkie gry mające coś wspólnego z główną fabuła w tym także Portal. Znam na pamięć pełną fabułę gry. Wiem co wojna siedmiogodzinna, dlaczego Ravenholm wygląda tak jak wygląda i co mniej więcej znajduje się na statku Borealis...
Po za tym nie odbieram tej gry wyłącznie jako mega rozwalanke (ale to także swoją drogą) ale głównie jako przedstawienie Ziemi która stała się uczestnikiem wielkiej bitwy kosmicznej pomiędzy imperium Kombinatu a innymi cywilizacjami....

Mało? To dodam, że potrafię robić strony internetowe. Znam PHP, MySQL, (x)HTML, JS i DHTML czyli wszystko potrzebne by stworzyć interaktywną stronę. Mam także pomysł na witrynę o HL która nie byłaby kolejną stroną z kodem sv_cheats ale z artykułami o świecie w grze, o fabule, ale także jak modować grę, jak działa Source.

W moich wyobrażeniach witryna ta byłaby swoistego rodzaju serwisem społecznościowym miłośników sagi HL. Każdy user byłby zameldowany w jakimś bloku na wirtualnej mapie City17 oraz można by nawiązywać znajomości, tworzyć kluby itp...
Artykuły byłyby pisane przez userów na forum a następnie oceniane a najlepsze tafiałyby na witrynę...
Image
Awatar użytkownika
Elektryk
Tropiciel

Dołączenie: 21 Lut 2008, 14:50
Ostatnio był: 06 Lis 2014, 18:05
Miejscowość: Ravenholm
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 2

Re: Zbiory... tego, znaczy Rekrutacja :]

Postprzez Quinn w 20 Paź 2008, 19:50

Witamy w X-12. :)
Awatar użytkownika
Quinn
Ekspert

Dołączenie: 14 Cze 2007, 13:37
Ostatnio był: 19 Paź 2025, 21:46
Miejscowość: Seattle, budynek z elektryczną owcą na dachu...
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 4

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości