Wypalanie tego terenu zajęło by masę czasu, a i tak podczas tego większość roślinności powinna się "naprawić" chociaż trochęMogli chociaż zrobić, aby wszystko wracało do normy po 1 albo 2 dniach. A nie po oddaleniu się na jakąś tam odległość ;|
I FC2 ma pewne niedociągnięcieW jakikolwiek sposób Buddies (towarzysze) nas ratują od śmierci zawsze strzelają (nawet do ognia). Trochę to głupie, gdy giniemy właśnie np. od ognia gdy wokół nikogo nie było, a podchodzi do ciebie towarzysz i strzela do ch... wie czego

SaS TrooP napisał(a):A to już jest marketing. Za to nie mozna ich winić. OFP2 też jest pokazane jako cudo, choć będzie z tego *%&@#. To działa tak samo w każdej grze.
Edit: W tej grze zabija sie jakieś mutanty ?

Szczerze mówiąc, to ja w OFP2 nie widzę póki co niczego fajnego- prócz grafiki. To chyba będzie stary ofp z trochę innym interfejsem, sterowaniem i grafiką. Zresztą- czekamy do 2009.
W grze nie ma ani jednego mutanta. Są za to zwierzęta, które zwykle uciekają jak nas zobaczą- czasami fajnie lądują nam pod kolami(wiem, miłośnik przyrody ze mnie
)

Zalecany, aby uzyskać najlepsze wrażenia w grze Far Cry 2:
?Od czasu, gdy zaczęliśmy pracę nad Far Cry 2 w początkach 2005 roku, wykorzystywaliśmy procesory graficzne GeForce do tworzenia gry i ściśle współpracowaliśmy z inżynierami firmy NVIDIA. Chociaż Far Cry 2 zapewnia rewelacyjną rozgrywkę na wielu systemach, użytkownicy kart GeForce mogą oczekiwać, że będą mogli się cieszyć tą grą dosłownie ?W sposób, w jaki powinno się w nią grać? (?The Way It Was Meant To Be Played?). - Louis-Pierre Pharand, Ubisoft, producent Far Cry 2

FC2 zanudza. Wolę już pograć w Witchera

kowek napisał(a):A tam. Ten efekt wg mnie jest średni. Ot strzelasz i nagle przestajesz, a Tutorial ci podaje, że wystarczy wciskać ciągle R. A, żeby odblokowanie broni wymagało więcej od gracza, to dopiero byłoby coś![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości