Też trochę o niej opowiem. :P Gra się naprawdę świetnie, ale... Realizm jest, ale nie zawsze, nie jakiś tam odstraszający. Dużo frajdy to mało powiedziane. Zestrzelenie przeciwnika daje olbrzymią satysfakcję, obrona punktów. Realistyczne walki czołgów. Pociski naprawdę się odbijają od mocniejszych pancerzy czołgów. Nie ma kamery TPP w MP co mnie cieszy. Samo prowadzenie czołgu może nie jest jakieś tam ultra realistyczne, ale jest do zniesienia. I nie ma cholernej kamery zza czołgu co daje to dużą przewagę piechocie z panzerfaustami itp. Grafika?. Przeciętna, ale czytelna. Dzięki temu jest klimat , a nie jakieś efekty graficzne plastik fantastik(nie licząc HDR który jest dla mnie w sam raz.). Fizyka?. Słabaaaa. Dźwięk to kolejny plus. Odgłosy broni i krzyki żołnierzy też wymiatają jak należy. :P Bugi ługi? Zdarzają się, między innymi to jakieś dziwne pozycje żołnierzy i czołgi(NAPRAWDĘ RZADKO) umieją podskoczyć na kilka metrów w górę, a nie ma wzniesień. Odwzorowanie całego uzbrojenia jest świetnie. Jak dla mnie mocne 9. Zachęcam do kupna. Taniocha.
GAMEPLAY!