Do wszystkich stalkerów! Ogłaszam wszem i wobec, że GSC GameWorld postanowiło oddać nam graczom alphę gry S.T.A.L.K.E.R., w której to udostępnione zostaną wszystkie poziomy!
Jestem zaskoczony tą decyzją podjętą przez GSC, wszystkie levele? To będzie świetna sprawa. Lepiej nie mówić co się stanie jak Dez0 się dobierze do tej alphy. 2 GB to nie w kij dmuchał, myślę, że już możemy być dumni z posiadania tego prawdziwego OL. :]
Btw. jeśli to prawda to będę w siódmym niebie grając w to :)
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
http://gsc-game.com/index.php?t=communi ... offset=-60 Hmm... Kowku, wrzuć sobie do Google Translate. Fakt, nie ma tu oficjalnych słów od GSC, ale ktoś na dole napisał, że skontaktował się z kimś z GSC i zamierzają wypuścić build 2055, czyli najbardziej zaawansowane dzieło z ich alf. Wszystkiego dowiemy się za kilkanaście godzin.
Ostatnio edytowany przez Darth ReX, 24 Lut 2009, 23:32, edytowano w sumie 1 raz
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Hmm w tym filmiku na youtubie już ktoś napisał komentarz, że ta alpha nie zostanie udostępniona... Mam nadzieje, ze skurw... kłamie! O boże normalnie nie wierzę Oby to była prawda.
"Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony"
Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie!!! Cud nad Wisłą, jak ja sie ciesze Mam tylko nadzieję że to prawda. Wyobrażam sobie co będzie kiedy tę alphę dorwą moje ręce!
Miał *urwa,miał! <Emocje sięgają zenitu> Szczękościsk. Jak to każe się nieprawdą,to powieszę się na kablu od drukarki! Kurcze,ten dzień,co miał być rozstrzygnięciem,to dzisiaj?! Wiadomo cokolwiek?
:
Więc jeśli pragniesz do czegoś dojść, Ty jesteś twórcą, ukształtować musisz to,
Jest temat na rosyjskim forum ale narazie ludzie czekaja. Nowe posty w tamtym temacie pojawiają się z prędkością odpowiedzi na gadu-gadu. Ludzie już nerwowo nie wytrzymują. Oto LINK Radzę też często zaglądać tu http://www.gameru.net/download.html .Tam będzie download oficjalny Z tego co czytam to alpha się opóźnia nie wiem co o tym mysleć
"Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony"