Jakby ktoś nie wiedział to w produkcji jest już AMK 2.0
Shaockgun napisał(a):Siemanko. Zainteresował mnie ostatnio ten cały AMK mod. Na trailerach wygląda naprawdę nieźle. Ale przeglądając JuTube znalazłem coś interesującego: chodzi o mod "Soljanka", prawdopodobnie niemiecki modzik do AMK. Jednak nic więcej o tym modzie się nie dowiedziałem, bo w Guglach wyskakują tylko jakieś niemieckie strony o tym (a ja nicht sprechen). Wygląda na to, że mod ten m. in. całkowicie zmienia położenie broni na ekranie, HUD i ekwipunek. A z resztą, sami zobaczcie.
http://www.youtube.com/watch?v=-vNdWL4JZOk
Jeżeli ktoś wie o tym coś więcej, to niech pisze.
Shaockgun napisał(a):Co do AMK. Jestem zainteresowany pograniem w niego. Jednak z tego, co czytałem na tym forum i w ogóle w Necie dowiedziałem się tyle, że dla jednych jest fajny a dla innych niefajny. Czy byłby ktoś skłonny przedstawienia recki AMK moda z zaznaczeniem plusów i minusów gameplaya, opisem zmian i dodatków jakie wprowadza mod wraz z działającym linkiem do pobrania i krótką notką o sposobie instalacji? Byłbym bardzo wdzięczny. :wink:
Shaockgun napisał(a):PS: Czy to prawda, że w AMK:
-jest coś takiego jak wykrywacz ruchu
-nawalający do Nas KM w bazie wojskowej w Kordonie
-możliwość polatania helikopterem
-kiwanie się :D przy przejściu po anomalii ????
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości