przez DarkAvenger1989 w 28 Kwi 2009, 23:17
mod jest ciekawy, owszem są ataki wolności na powinność, albo bandytów na powinność ale wojska atakujące są tak niewielkie że aż żal, zazwyczaj to jest po 2, 3 stalkerów, i to jeszcze działają w takim rozproszeniu że szkoda gadać, jeden wyskoczy zza krzaka, popuka troche i trup, następny sobie pospaceruje tak jak to można zaobserwować jak sie wszyscy zachowują, czyli obrońcy sami 3 gości atakujących rozwalają w prawie minute
dark_stalkerzy są wrogo nastawieni do wszystkich prócz samotników, i chyba nawet dla bandytów są neutralni jak zaobserwowałem ale pewniem nie jestem, i są niemal wszędzie, nawet poajawiają sie w laboratorium x18, po przekroczeniu bariery wolności są zombie i sa nastawieni neutralnie do monolitu, bo tylko do mnie tłukli,
w grze zauwazyłem 3 nowe bronie, jedyna najciekawsza to(nazwy niepamiętam) wygląda jak minigun, ale nie strzela jak minigun(za wolno), a rozrzut ma taki że wiekszość pocisków ląduje w ziemi
naprawiony został błąd że jak jest zadanie w Wolności że trzeba znaleźć, nakryć zdrajce i jak mu sie wpakuje kulke w łeb to cała reszta wolności sie na Ciebie nie rzuca oraz jak sie podejnie do niego to on nie atakuje i jeszcze leje sie z tymi co wspułpracuje i to zostało zmienione poprawnie to że one właśnie atakuje mnie(Ciebie) i jest razem z najemnikami ale nadal ma frakcje wolność oraz po zabiciu go z broni wolność nadal zachowje stary stosunek
jak jest obrona obozu na śmietnisku w tym takim hangarze to jak dostaje sie to zadanie przechodząc obok to ono sie nie kończy puki sie nie zmieni lokacji, i bandyci co kilka minut napływają nowi
drażniące są za duże bronie, głównie pistolety,i wkurza coś(niewiem jak to sie nazywa) co tak dziwnie atakuje na odległość ale jest tekstura obrażen wręcz(drapanych) i pojawia sie animacja anomali, wrzeszczy jak kontroler, dziwe wrazenie ciapła jest w jego okolicy(ekran czerwienieje jak w laboratorium w x18), strzasznie wkurza stwór, ze 4 miejsca respawnu jest w podziemiach aprogromu, i sporo tego jest w laboratoriach, mod by był niezły jakby troche pomodyfikować w nim
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika.
Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.