przez Hssiss w 12 Paź 2009, 21:57
Już się zaśliniłem widząc post Witchera w temacie, ale widzę, że to jeszcze nie release. heh
Swoją drogą zastanawiam się jak to będzie z bronią z Ol, czy będzie się chciało naszym dzielnym moderatorom zmienić te odrobinkę drażniące zamki z prawej strony (lub w ogóle wywalić część broni która nie powinna się znaleźć w zonie) czy błędy z granatnikami (Sr-25, HK-417, prawie cała broń zasilana 5,56).
Przy dodaniu celowników dokładne wymierzenie granatnikiem staje się niemożliwe (luneta zasłania).
Ucieszyłbym się też gdyby luneta "tylko do M16a1/2" była kompatybilna z wersjami a3/4. I tak instaluje się ją na uchwycie nośnym w ten sam sposób (To, że przyrządy celownicze (mechaniczne) są na szynie nie znaczy, że nie da się jej przyczepić). Jakoś wersje M-ki z ris'em bardziej do mnie przemawiają.
(Luneta do broni nato jest zbyt... jasna? mleczna? sam nie wiem, ale męczy wzrok przy dłuższym celowaniu)
Ktoś wcześniej w temacie wspominał o dodaniu kolimatora... może Aimpoint M68?
Zastanawiam się czy pomysł by M4A1, M16A3/A4 miały możliwość dodania kolimatorów czy celowników dopiero po zdjęciu chwytu transportowego jest realna...