przez Samotny Stalker w 07 Gru 2009, 22:12
xKowekx, zrobiłem tym sposobem z F.A.Q.'u, to znaczy, zmieniłem w rejestrze 1.0006 na 1.0001 i zainstalowałem patcha 1.0004. Następnie zrobiłem wszystko, co jest w pierwszym poście tego tematu, czyli amk 1.4 + angielski patch, zmieniłem w localization.ltx eng na pol, skopiowałem folder eng jeszcze raz i zamieniłem nazwę na pol. Wszystko fajnie pięknie, działa, tylko jak Pietrucha pozabijał wszystkich w obozie to jak z nim gadałem i dałem opcję: Masz jeszcze jakieś informację? wywaliło mnie do pulpitu bez bugtrapa, tylko po prostu aplikacja przestała działać (Vista). Tak samo jest jak wczytuję save'y zrobione przeze mnie, tzn. jak walczyłem w tym obozie to robiłem quicksave'y i jak ładowałem to zawsze wywalało do pulpitu i jak robiłem save'y z normalną nazwą to też wywalało, potem spróbowałem zrobić te save'y u Sidorowicza na początku gry i tak samo. Jedyny save jaki mi działa to All.sav, który gra sama zrobiła...Miał ktoś może coś takiego?, ta wersja STALKERA, do 1.0006 jest ruska :/ jest też gdzieś wersja angielska??