Mamy dziś ostatni dzień roku więc postanowiłem już jakiś czas temu, że będzie to dobra data na duże zmiany w ekipie administracyjnej Stalker.pl
Vaniol (VIS)
Osoba, która wykazała się tym, że jest niekonfliktowa. Przez ponad rok świetnie sprawował rolę administratora i za to mu bardzo dziękuję. Kilka tygodni temu podjął decyzję o rezygnacji z powodu braku czasu. Vaniol z pewnością nie odchodzi z forum więc nie płaczcie - od dziś jest VIS-em
xionc (VIS)
(dawniej Sprzątacz)
Człek, który ma najdłuższy staż w ekipie po mojej osobie. Często niedoceniany ze względu na brak zainteresowania grą ale trzeba pamiętać, że to nie jest potrzebne by dobrze zarządzać forum. Dziękuję Ci Patryku za te lata, widzimy się przy następnym projekcie
klawisz (VIS)
...czyli moja skromna osoba.
Miałem kilka prób odejścia ze Stalker.pl i każda nieudana, bo miałem "coś" do zrobienia i nie było komu przekazać pałeczkę.
Jednak na początku tegorocznych wakacji, gdy zaczynałem robić nową stronę Stalker.pl, podjąłem decyzję o odejściu ze stanowiska głównego administratora. Ten okres czasu (wakacje '09 do teraz) był moim zdaniem najlepszy dla Stalker.pl
Ekipa, która się utworzyła: Soviet, Kowek, caleb, Michu, Vaniol, xionc i Freezen jest bardzo dobra. W końcu też znalazłem swojego następcę, a jest nim Kowek. Ma podobne podejście do wielu spraw, jakie ja mam i myśli trzeźwo. W dodatku ma ogromny zapał do pracy jaki ja miałem w 2004 roku gdy stworzyłem Stalker.pl
Będę go wspierał technicznie ale w małym stopniu.
Dziękuję wszystkim za te 5 lat. Tworzycie wspaniałą społeczność, którą ciężko jest skopiować i przenieść (a były takie przypadki
).
Rezygnuję z braku czasu - by nie było wątpliwości. Do zobaczenia przy nowych projektach, o których na pewno poinformuję również na Stalker.pl