Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Panowie pomocy. Otóż oddałem dowódcy Powinności PDA o "zdrajcy" Morganie. Następnie przyjąłem Questa od Włóczęgi. Dowódca Powinności mówi, że OK, przyjmie ich, tylko mam pójść z oddziałem. Biorę opcję "OK, chodźmy". Dochodzę do Monolitowców, a oni rozpieprzają tych 2 kolesi z Powinności. WTF? Zdobyłem już PDA założyciela Powinności, oddałem dowódcy. Dalej to samo. Wie ktoś co jest schrzanione? Z nerwów już rozwaliłem tych ciuli z monolitu z 20 razy . PS Ver. gry 1.6.01. Oczywiście oryginał. Edit: Jak gdzieś było to przepraszam, lecz nie znalazłem.
white trash hardcore r`n`r fuck u "mógłbym zamieszkać z nią w przyczepie nosząc przepocony podkoszulek sięgający do pępka."
IMO głupie a-life - widać przed podjęciem przez Ciebie questa musiał się jakimś cudem nawinąć gdzieś w okolicy jakiś zabłąkany Powinnościowiec i wywiązała się strzelaninka (nieważne kto zaczął) stąd IMO Twój problem - teraz Monolitowcy będą walić do każdego kto jest z Powinności... Wczytaj poprzedni save i sprawdź ponownie... BTW podepnę ten temat do istniejącego...
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Kingpinwolf napisał(a):...Dochodzę do Monolitowców, a oni rozpieprzają tych 2 kolesi z Powinności...
Również miałem z nimi problem... ale sami rozwiązali go w nieco nieoczekiwany sposób. Poszedłem po nich z drużyna, a oni wszyscy, jak jeden mąż.... leżą sztywni. Jak nic, popełnili zbiorowe samobójstwo... Po tym dałem sobie z nimi spokój.
Jak przechodziłem CoPa pierwszy raz to sprzedałem oba PDA Sowie. Teraz przechodzę po raz drugi i chciałem inaczej przechodzić misje. A tu takie coś. Ehhhh....
white trash hardcore r`n`r fuck u "mógłbym zamieszkać z nią w przyczepie nosząc przepocony podkoszulek sięgający do pępka."