problem z plynnoscia gry POMOCY !!!!!

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

problem z plynnoscia gry POMOCY !!!!!

Postprzez deymon111 w 24 Sty 2010, 00:22

witam. mam problem otoz zew prypeci sie uruchamia pokazuje sie myszka potem zdjecie z paskiem postapu i starasznie dlugo sie laduje, potem jak sie zaladuje jest mapka oraz pokazuje mi zycie oraz wszystkie ikonki i celownik na srodku ekranu, nie ma w ogole obrazu tylko te ikony, kolory sie zmieniaja z ciemno zielonego na czarny i blekitny, slysze dzwieki oraz dostaje informacje po ukrainsku, gra bardzo wolno chodzi. mam ati radeon 9250 128 mb direct 8.1 adm semron 2800+ 2ghz 512 ram przeciesz wymagania mi pasuja co mam zrobic ?? nie wiem jak w menu gry wejsc w ustawienia grafiki bo zaraz jak sie zaladuje to gra sie wlacza, prosze o pomoc z gory dziekuje
deymon111
Kot

Dołączenie: 24 Sty 2010, 00:13
Ostatnio był: 15 Maj 2010, 22:18
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Noiseless Kora
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: problem z plynnoscia gry POMOCY !!!!!

Postprzez KoweK w 24 Sty 2010, 00:59

Zapomnij. Na takim sprzęcie nie zagrasz. Musisz mieć kartę, która obsługuje minimum Pixel Shader w wersji 2.0. Jak czytałeś wymagania na pudełku?
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 21:34
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1494

Postprzez MatrixSTR w 24 Sty 2010, 01:54

w minimalnych pisze radeon 9600xt który jest ponad 3 krotnie bardziej wydajny... Zresztą na 9250 żaden STALKER tak normalnie nie pójdzie (żeby odpalił trzeba się dużo bawić a i tak wydajność będzie taka że 5fps jak sie patrzysz na ziemie...)
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 22 Gru 2025, 01:48
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Kozaki: 277

Postprzez deymon111 w 24 Sty 2010, 11:53

dziekuje za pomoc mowi sie trudno :( bardzo chcialem w to pograc ale widze ze komputer sie nie nadaje juz do niczego bo zadna nowa gra nie dzialami. w wymaganiach gry zmylilo mnie to ze pisalo direct x 8.0 ja mam 8.1 ale i tak to bez znaczenia. wymienie karte graficzna i zobacze potem czy bedzie sie dalo grac.

ps gra tak wolno ladowala sie bo karta graficzna nie dobra czy procesor lub ram ??

matrix pisal ze mozna by moze uruchomic ale duzo pracy z tym co to znaczy ? co bym musial zrobic ??
deymon111
Kot

Dołączenie: 24 Sty 2010, 00:13
Ostatnio był: 15 Maj 2010, 22:18
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Noiseless Kora
Kozaki: 0

Postprzez KoweK w 24 Sty 2010, 13:28

Kolego, masz 512 MB RAMu, a na pudełku jest napisane, że potrzeba minimalnie 768! Temat zamykam. Polecam:
-kupić ram
-kupić kartę graficzną
-procek też możesz wymienić
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 21:34
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1494

Postprzez Soviet w 24 Sty 2010, 13:30

I obudowę!
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości