Wystarczy, że wgrasz tylko v1.1. To jest kompletny mod.
Może to być też kwestia driverów.
lukass napisał(a):Z obydwoma modami w grze to właśnie fotozona odpowiadała za niebo(nie wiem czy w całości)
lukass napisał(a):A tu jeszcze kilka screenów:
KarwaPL napisał(a):Pytanie do twórcy modyfikacji: czy modyfikowałeś również deszcz ? Mam wrażenie, jakby krople deszczu były bardziej rzęsiste, a w trakcie już samych opadów jakby było więcej błota
KarwaPL napisał(a):p.s. A'propo kolorystyki w grze. Zwróciłem uwagę, że po wyłączeniu promieni słońca, gra robi się bardziej kolorowa.
Dodano pełny cykl pogodowy do podziemi Jupitera
lukass napisał(a):Dodano pełny cykl pogodowy do podziemi Jupitera
Jeszcze tego nie sprawdzałem, ale czy jest jakaś szansa, że wpadnie tam trochę słońca i rozświetli te hale ?
EDIT zobaczyłem Twoje screeny z podziemi, czy można tam jeszcze podnieść natężenie światła ?
KarwaPL napisał(a):A ja uważam, że w tych podziemiach nie bez powodu jest tak mało światła. Zwróćcie uwagę, że Seva w trakcie wyprawy do Prypeci nie dysponuje noktowizorem. Myślę, że taki był zamysł twórców gry, aby podziemia były mroczne i stanowiły pewnego rodzaju utrudnienie oraz urozmaicenie rozgrywki.
KarwaPL napisał(a):p.s. zawsze można zabrać ze sobą inny pancerz + hełm z noktowizorem
Pzdr
Jak podniosłem go więcej to w całkowicie ciemnych korytarzach gdzie światło nie dociera było jasno jak w dzień.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość