Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Polatałem sobie trochę po Prypeci. Bardzo fajny modzik, polecam go wszystkim.
:
Np. gdy doszedłem do Prypeci, na pierwszy rzut oka wydawało się dość spokojnie. Chwilę później zobaczyłem sporą grupę Monolitowców walczących z Najemnikami. W ogóle takich rzeczy nie spotykałem na free-play'u, więc uznałem to pierwszy skutek zainstalowania tego moda. Potem zobaczyłem grupę Samotników, którzy rozprawiali się z gryzoniami. Dołączyłem do nich z myślą, że będe bezpieczny, bo nie gram przecież na Nowicjuszu . Lecz po chwili pojawiły się dwie pijawki, które w niespełna minutę ich wytłukły. Ja też nieźle oberwałem, więc zacząłem uciekać, po drodze zwracając na siebię uwagę sfory nibypsów, s podczas ucieczki zza rogu jednego budynku wyszła grupa Najemników, którzy szybko się ze mną uporali...
Witam, mam problem z modem. Otóż jak wiadomo mod dodaje wojnę w Prypeci, no i problem polega na tym, że podczas misji "jedno trafienie" (trzeba zabić 2 cele ze snajperki z wieżowca) cele nie mogą wyjść na osiedle, bo wcześniej (tak myślę) są zabijane przez wściekłe psy i gryzonie, których jest horda. I moje pytanie... jak wyłączyć moda na jakiś czas?
Z tego co tu widzę to kasujesz pliki zmienione przez moda i jedziesz z misją, a potem znowu wrzucasz moda. Tylko załaduj jakiegoś wcześniejszego sejwa dla pewności.
No fakt, trzeba uważać. Mod działa od początku gry, a nie tylko w samym freeplayu. Wszelkie misje w Prypeci są co najmniej utrudnione, a momentami nawet niemożliwe - przy końcowej ewakuacji do oczekujących helikopterów konia z rzędem temu, kto przeprowadzi wszystkich bez strat
I have no right to ask this of any of you... but will you follow me...one last time ?
Za ten post apg2312 otrzymał następujące punkty reputacji:
to ja proponuje jeszcze misje z zulusem zrobic bez moda, bo inaczej jest problem (przynajmniej u mnie) , albo martwy juz dawno, albo go poprostu nie ma...
Mod jest sympatyczny ale niechętnie współpracuje z innymi modami. Wgrałem go do smarta i wszystko było w porządku do czasu emisji - twarde lądowanie na pulpicie
Dali by tylko samych stalkerów a nie te pieprzone mutanty. Misji nie idzie wykonać ani nic. Co ci moderzy widzą w tych mutantach to niewiem ale ja bym całkiem tą grę z tego ścierwa okroił. Właśnie dlatego że w każdym możliwym modzie tak było ich dużo że mi się przejadły i gdy je widzę klimat gry spada w dół... Bo widzę gorzej niż fikcję...