Ulubiona Postać

"Ogólnie rzecz biorąc, jest to niemożliwe." Odparł Profesor Wołodia, zapytany o możliwość obrony doktoratu w przypadku posiadania tytułu profesora.

Re: Ulubiona Postać

Postprzez Hrabia w 02 Kwi 2010, 15:55

Ja najbardziej lubię Kardana.Ten gość mnie miażdży,pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem,że musi chlapnąć by coś naprawić to nie mogłem przestać się śmiać.Później typa po lubiłem bardzo.Dawałem mu chlać nawet jak nic nie naprawiałem,i to tak,że schlałem go zawsze na amen.Ot żeby się chłopak nie nudził jak mnie nie będzie.
A potem po naprawieniu Gaussa przestał pić i też super!Lubie tego typa jest swój gość. :E
To ja rozpalę ognisko a wy wyciągnijcie flaszeczki!
Awatar użytkownika
Hrabia
Kot

Dołączenie: 06 Sty 2010, 20:48
Ostatnio był: 26 Gru 2013, 15:32
Miejscowość: Olsztyn
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez STALKER98 w 02 Kwi 2010, 21:50

Hmmm... No tu to jest kilku takich ulubionych. Mianowicie to Sułtan , przywódca "Powinnośći" i "Wolnośći" , Wano , ten porucznik Sokołow , pułkownik z Prypeci. Nie lubie Zulusa na którego mówie "ŻULU" albo "ŻULUS"xD Nie lubie również Flinta (Sroka) Tego to ja bym zabił , dekla jednego . Chwalił się tym co ja zrobiłem! Ale i tak dostał potem za swoje :)
Polyushko-pole, Polyushko, shiroko pole. Edut po polyu geroi , Ekh, sa Krasnoy Armii geroi! Devushki, glyante, Glyante na dorogu nashu. Vyetsya dalnyaya doroga, Ekh , da razveselaya doroga !
Awatar użytkownika
STALKER98
Stalker

Dołączenie: 08 Mar 2010, 23:27
Ostatnio był: 03 Lut 2011, 11:31
Miejscowość: Tyż z Kremla a co se bede żałować ;)
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 1

Postprzez Snikers w 03 Kwi 2010, 12:47

Ja tak jak towarzysz xD wyżej nie lubię Flinta i Sowy ( gra mi sie zbugowała i mogłem do skadowska wchodzić z bronią i strzelać chciałem go zabić ale sie nie dało :E ) A najbardziej lubię Trapera i Brodacza chociaż nie są zbyt wyjątkowi ale traper wydał mi się taki uczciwy w związku z pomszczeniem kumpla ( misja z zabiciem himery ) :wódka: :wódka:
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika.
Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Snikers
Wygnany z Zony

Dołączenie: 31 Mar 2010, 16:48
Ostatnio był: 20 Lis 2010, 15:02
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Ulubiona broń: TRs 301

Postprzez Hssiss w 07 Kwi 2010, 20:12

Brodacz
"Bo do bramana się nie strzela", dba o swoich, ma ciekawe historie do opowiedzenia i za każdym razem, gdy wracałem z artefaktami uśmiechałem się na jego widok. (Może to przez to, że musiałem je gdzieś opchnąć).

Pietrucha
Mało kto o nim wspomina, a jest to człowiek, któremu wiele zawdzięczam. Pierwszy detektor artefaktów z prawdziwego zdarzenia miałem właśnie od niego. Mimo, że nie specjalnie jest rozmowny, i nie może nas nigdzie zaprowadzić to jednak lubię go "bo, ponieważ".

Żwawy
Dostawca broni, zawsze ma dobre słowo dla nas i potrafi zrozumieć kiedy z kasą krucho. Powszechnie szanowany. Ja również darzę go dużym szacunkiem choćby za to, że nie sprzedaje trefnego towaru.

Wszyscy myśliwi:
Traper, Głuszec, Gonta i inni.
Dlaczego? Bo zona jest bezpieczniejsza dzięki nim.

Mechanicy:
Wszystkich polubiłem. Najbardziej Azota i Kardana (duet), choć mam trochę za złe, że Kardan strzelił mnie w pysk jak próbowałem dać mu wódkę. (Przed 62)

Co do postaci z Janowa i Prypeci:
Polubiłem niemal wszystkich, nawet tego cholernika Szulgę. (Mam trochę za złe, że w przeciwieństwie do wolności nie traktują wrogiej frakcji z szacunkiem - obrabowana skrytka - Hawajczyk, gdy zostanie zapytany powie, że to na pewno nie Powinność, Szluga dla odmiany oskarży Wolność).
Do Lokiego mam stosunek neutralny.

TEAM PRYPRAT:
Wszystkich pięciu, dlaczego?
Razem są świetni, zgrani, wspaniali, tryskają humorem (zwłaszcza Wano i choć nieświadomie - Sokołow), że aż promieniują "Zajebistością".

A co do Antypatii:

Sęk, Sroka - ku*wie syny jakich mało.
Sękowi odpuściłem (darowałem życie, po obrabowaniu skrytki) tylko raz, gdy w opcji dialogowej przy zdaniu Reputacja wybrałem "Jeśli wycofasz się teraz unikniemy walki" - wtedy wychodzi jaka z niego pokrętna menda.
Przy kolejnej grze starałem się grzeczniej, ale po co? To nie był pierwszy jego wybryk i jestem pewny, że nie będzie ostatni jeśli będzie dalej żył. Sroka?
Przypisywanie zasług mógłbym odpuścić. Najwyżej obić mordę. Ale zostawienie stalkera w anomalii na pewną śmierć? Gdyby nie to, że nie wychodzi ze stacji sam bym nafaszerował jego żałosną dupę śrutem.
Hssiss
Tropiciel

Dołączenie: 07 Mar 2009, 02:43
Ostatnio był: 08 Gru 2017, 21:38
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 32

Postprzez WeteranMonolit w 17 Kwi 2010, 21:54

Niewiele jeszcze gram w CoP, dopiero jestem w okolicach Jupitera, tak więc może jeszcze kiedyś coś dopowiem. :P
1) Azot. Jakoś mnie ujął rozpoczęciem rozmowy w Janowie. Jest w porządku.
2) Nowikow aka Szary - Taki ukłon w stronę CSa. Spoko facet, chociaż już ma trochę lat na karku.
3) Sokołow - chociaż taki służbista, jednak gość w porządku.
Awatar użytkownika
WeteranMonolit
Kot

Dołączenie: 15 Lut 2010, 19:22
Ostatnio był: 01 Kwi 2013, 21:15
Miejscowość: Pripiat
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: IL 86

Postprzez gosciu121 w 18 Kwi 2010, 12:15

Azot, ale nie wiem dlaczego (:P) jakoś taki z niego fajny chłop :D
Awatar użytkownika
gosciu121
Stalker

Dołączenie: 07 Sty 2010, 21:32
Ostatnio był: 12 Wrz 2014, 08:46
Miejscowość: Чернобыльская АЭС
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 8

Postprzez Warsoonclang w 18 Kwi 2010, 13:15

No Azot ma taką poczciwą mordę :D ale...

Ja najbardziej lubię Noego - świrus i tyle i jako jedyny oswoił nibypsa !!!!!
I jeszcze kolegował się ze Strielokiem (nie wiem czy to bzdura ale w SoC też był ale jako Doktor nie ?)
Ostatnio edytowany przez Warsoonclang, 27 Maj 2010, 19:51, edytowano w sumie 1 raz
Не перейдут
Awatar użytkownika
Warsoonclang
Stalker

Dołączenie: 13 Kwi 2010, 20:22
Ostatnio był: 30 Mar 2016, 09:40
Miejscowość: Bunkier Naukowców w Jantarze
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 18

Postprzez Hrabia w 20 Kwi 2010, 11:49

Hehe,Noe to wariat i nie lubiłem go zabardzo,ta jego klitka dziórawa.No ale na końcu gry okazało się,że to bardzo dobre zchronienie,o czym przekonało się paru stalkerów. :E
To ja rozpalę ognisko a wy wyciągnijcie flaszeczki!
Awatar użytkownika
Hrabia
Kot

Dołączenie: 06 Sty 2010, 20:48
Ostatnio był: 26 Gru 2013, 15:32
Miejscowość: Olsztyn
Ulubiona broń: GP 37

Postprzez Kretson w 29 Kwi 2010, 10:56

Brodacz - "Do barmana się nie strzela"

Żwawy - fajny, uczciwy handlarz, a poza tym pamiętam go z SoC

Głuszec - profesjonalny hunter, szkoda go

i jeszcze...

Sidorowicz - za całokształt (wygląd, charakter wypowiedzi - "Naznaczony co do..." - nie ta część, ale go nie mogę pominąć
Kretson
Kot

Dołączenie: 28 Kwi 2010, 19:36
Ostatnio był: 17 Lip 2010, 19:48
Ulubiona broń: PMm

Postprzez Brewka w 29 Kwi 2010, 11:17

Kardan,Żwawy i Wujek Jar...
Kardan-urzekła mnie historia o jego kumplach , poza tym naprawia i ulepsza taniej w zamian za :wódka:
Żwawy-polubiłem go już w pierwszej części kiedy trzeba go ratować a w Zewie załatwia nam za małe pieniądze sprzęt
Wujek-miły gość , dobry snajper ,poza tym członek wolności :D
Już nas opuszczasz? Hura !!
Awatar użytkownika
Brewka
Kot

Dołączenie: 19 Kwi 2010, 19:17
Ostatnio był: 24 Kwi 2014, 20:40
Miejscowość: Bagna
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC

Postprzez Cichy w 03 Maj 2010, 11:14

Moje ulubione postacie to :

Zulus-Kiedy grałem na Mistrzu jego PKM uratował mi życie w tunelach i jestem mu za to wdzięczny.

Wano-jego pomoc w tunelach była nieoceniona.

Sokołow- Spoko koleś

Włóczęga-jest spoko,niezły kompan

Dowódca wojskowych-koleś jest porządny idzie się z nim dogadać

Kordan-Spoko kolo może i jest alkoholikiem ale ma powód

Myśliwi ze Skadowska-wszyscy są spoko przyjaźnie nastawieni
Awatar użytkownika
Cichy
Kot

Dołączenie: 20 Wrz 2009, 16:07
Ostatnio był: 24 Gru 2011, 16:30
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: --

Postprzez Striełok215 w 27 Maj 2010, 20:09

Ja lubię Striełoka troche inny ma wygląd niż w Shoc ale to dale Striełok . Za to nie cierpie Sułtana to menda i przywódca bandytów których rozwalam gdy tylko mam okazję lubię też mechaników, zawsze zadbają o mój sprzęt
Jeśli nie jesteś kretyNEM to tego nie czytaj:
:

Ha ha Kretyn :D !!!
Awatar użytkownika
Striełok215
Stalker

Dołączenie: 19 Maj 2010, 20:18
Ostatnio był: 21 Lis 2010, 17:59
Ulubiona broń: PMm
Kozaki: 2

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość