Delat - Szacun, gościu...

Heh, bracie stal kerze, dzięki za wyrękę i opiekę nad 'Kotami'

. Ja nie bardzo mam czas siedzieć na forum i dopadam od czasu do czasu. Bardzo się cieszę, że jest ktoś, kto na bieżąco potrafi udzielić informacji i pomóc potrzebującym.
A teraz kolejna nowość - Klawisze uzytkownika. Mały dodatek do najnowszej wersji Solyanki (19.04.10), który pozwala przypisywać używanie przedmiotów do wybranych klawiszy. W archiwum znajdują się pliki tekstowe opisujące działanie moda i sposób przypisywania klawiszy (shoc_keylogger_v1.0_Readme - plik od wersji 1.0), a także readme do aktualnej wersji, znajdującej się w archiwum (Readme_V92.txt) z opisem funkcji przykładowego rozwiązania.
Klawisze użytkownika Solyanka 19.04.10Jeszcze jedna nowość z ostatniej chwili od Sapsan do Solyanki 19.04.10
Kumulatywny patch włączający w siebie fix FPS, poprawkę błędu z respawnem artów (w nowej wersji było bardzo mało artefaktów po emisji), nanopatch, poprawienie problemu z końcem miesiąca i 49 dniem gry (nie wiem o co chodzi, ale nazwa mówi sama za siebie). Patch jest rozwojowy i w trakcie opracowania. Moga byc uaktualnienia.
Kumulatywny patch od Sapsan Solyanka 19.04.10