Prohibition napisał(a):Niby używam tego internetu ale nadal nie rozumiem tego "trol", "trololo" i "trolowanie". Jakaś czarna magia dla mnie.
Prohibition napisał(a):A co do murzynów, ciapatych i żydów to chciałbym wam to wytłumaczyć ale wydaje mi się ,że to była by kolejna zmarnowana próba uświadomienia kogoś o tym co się dzieje na świecie.
Prohibition napisał(a):Jedne rzeczy bardzo dobrze pojmujecie ,ale reszta to nieobiektywna tragedia.
Prohibition napisał(a):Musieli byście być sześciolatkami które dopiero zaczynają uzyskiwać własną świadomość ( no dalej ! Chcę zobaczyć jak ktoś mi wymyśla ,że chciałbym nowe Hitler-Jugend stworzyć )
Prohibition napisał(a):(narodowy-socjalizm tak znienawidzony jest w rzeczywistości ani dobry ,ani zły to tylko system ,a źli byli ludzie którzy w taki sposób go wykorzystali)

Prohibition napisał(a):Nie chwalę kapitalizmu (jak i całej reszty) poprostu w każdym z systemów znajdzie się coś co by mogło stworzyć to "Perpetuum mobile" które można było by nazwać dobrym systemem
Prohibition napisał(a):"POLAND IS MEXICO OF EUROPE " no dobrze ale ... ZA DUŻO TY BIAŁYCH! MACIE SIĘ ZASYMILOWAĆ Z RESZTĄ NARODOWOŚCI!
Prohibition napisał(a):No są i tacy ! Ale za nimi przyjadą nieroby które tylko zasiłek będą chciały i namnożą się przy okazji ,a wtedy wywalić ich już ich nie będzie się dało ( spróbuj wywalić allachów z Wielkiej Brytanii)
Prohibition napisał(a):Jeśli będziesz patrzeć tylko na stronę ekonomiczną UNII to patrzysz tylko na ~20% całości.
Prohibition napisał(a):Zobaczcie sobie w czyich rękach jest tan* kanał na którym oglądacie "Na wspólnej" . Tak to TVN ! Sprawdź Gazetę Wyborczą . Sprawdź MTV, CNN, BBC itd.
Terminus napisał(a):Ach biedni Ci Palestyńczycy. A nie wróć. Nie ma czegoś takiego jak Palestyńczycy, To są zwykłe "brudasy" z Syrii, potomkowie najeźdźców i okupantów muzułmańskich, których odcięły od reszty "ciapatych" walki wyzwoleńcze prowadzone przez Żydów*.
Terminus napisał(a):I nie obrażaj narodowców. Nawet oni nie są tak ...
Wojak,
Soviet, The Witcher, atikabubu, Kudkudak, Terminus, Pangia, Tajemniczy, Gray Fox, smichal74, vandr, Alchemik, Tormentor, STALKIER998, Canthir, Adam, tomasz4815, DarthAvalon, Glaeken, Voldi, Dżuz, ZiomB, szm, utak3r, LSkiper, Gorianov, LordHagen, MatrixSTR, Cysiu, Gwizdek, Junx, Kałach, Puszek, Majster Pijawa.

Dla mnie socjalistą jest każdy, który pomaga drugiemu człowiekowi w biedzie, potrzebie.
Pol-pot też nic złego Polsce nie zrobił, czyli nie mamy prawa nazywać go zbrodniarzem? Che Guevara wypowiadał się bardzo negatywnie na temat Polski ze względu na "podążanie drogą jugosłowiańską, odwracanie się od kolektywizacji i powracanie do prywatnej własności ziemi oraz utrzymywanie stosunków ze Stanami Zjednoczonymi."A tak poza tym, Guevara nie zabił żadnego Polaka, nie zniszczył Polski, nie robił zaborów, także nasz kraj powinien nic do niego nie mieć.

Adam napisał(a):Socjalempatia, socjalizm w ZAŁOŻENIACH ma pomagać wszystkim,

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość